zold_pipa.jpgAz előző bejegyzésem az elpipált meghívó küldő gaz funkcióra való gyógyírről szólt.

Amit sokan tévesen (a LinkedIn nem egészen fair - bár a közösségi oldalságából fakadóan ez természetes - lépéseként választandónak jelöl, igaz, itt is van választásunk, hogy hogy NE) bejelölnek és... 

...és elindítják azt, amit egy barátom csak így jellemzett: "a Linkedin az egy spammelő sz*r".

Hát akkor itt van a belépés minden lépése képekkel:

belepes_01.jpg

(1) a belépő oldal, ahová beírod a neved (Keresztnév [ha olyan neved van, amiből több is van, akkor második keresztnevedet is!!!], VEZETÉKNÉV) email címed, jelszavad minimum 6 karakter

 

 

 

 

belepes_02.jpg

(2) A profil kialakításának első lépései

  • I live in: ország, ahol laksz;
  • Postal Code: irányítószám,
  • I am currently (én épp most):
    • Employed (alkalmazott)
    • Job Seeker (állás kereső)
    • Student (Diák)
  • Job title (munkakör)

belepes_03.jpg

(3) Ééééés MOST jön a legFONTOSabbak egyike, hogy az előző bejegyzésemet ne kelljen olvasnod.

Itt katt a Skip this step gombra!!!

A LinkedIn profil létrhozását követően, a kapcsolatépítést segítendő, felajánlja a rendszer a meglévő (gmail, Facebook, freemail, stb.) kapcsolatok átvételét, ahogy ez már itt is olvasható.

Miért? kérdezheted, háát, azért, mert ha nem így teszel, akkor a teljes címlistádra kiküld a LinkedIn egy meghívót, amit csak sok apró mozdulattal tudsz kitisztítani, s közben az össze ismerősöd szpemmernek fog gondolni.

Ezért :)

belepes_04.jpg

(4) Itt máris felmerül az a kérdés, hogy Te kapcsolat építő, vagy kapcsolat tartó vagy-e. Itt ugyan még csak a kapcsolat tartóságra hív fel a Linkedin, mégis már létszik, hogy mire is való - szerintem - a rendszer. Azaz itt mindenképp a BAL oldali gombra kattintanék. Ezzel nem szpemmelsz, nem küld ki semmit a Linkedin.

(5) Ez már-már természetes lépés arra, hogy visszaigazoljunk egy online ténykedésünket. Azaz katt vagy a Click here szövegre, vagy a hosszú linkre.

belepes_05.jpg

 

 

(6)  Katt a Confirm gombra.

belepes_06.jpg

(7) És itt az első belépés első pillanata. Innentől már van is LinkedIn fiókod és profilod.

belepes_07.jpg

(8) És máris megoszthatod Twitter-en vagy Facebook-on, hogy fent vagy a LinkedIn-en. Hurrá!

belepes_08.jpg

(9) És most döntsd el, hogy INGYEN akarod használni. Mert a LinkedIn-Képzés elsősorban ezt oktatja, azaz Bánki Tamás ennek a profil beállításnak a trükkjeiben tud segíteni.

belepes_09.jpg

 

LinkedIn Képzés logóSzeretnél többet megtudni a LinkedIn-ről magyarul, hatékonyabban használni a LinkedIn-t, Céges oldalat építeni, vagy megtudni a céged hogyan kommunikálhat jobban a LinekdIn révén?

Keresd meg a LinkedIn-Képzést +36 70 932 8054

A bejegyzés trackback címe:

https://linkedin-kepzes.blog.hu/api/trackback/id/tr644567254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása