the_company_logo.jpgElnézést a cinikus megjegyzésemért, de a LinkedIn és a Te viszonyodban egy aspektusból ez tényleg így van.

 

Mire is gondolok itt?

Arra, hogy lehet, hogy 2 éve, mikor a LinkedIn-re beléptél, még máshol dolgoztál. Lehet, hogy akkor más volt emiatt az email címed. Mondjuk az volt, hogy tamas.banki@dublin.hu most pedig az, hogy banki.tamas@linkedin-kepzes.hu 

Jó, jó, de miért fontos ez? Kérdezheted megint joggal. Hát azért, mert amikor beléptem a LinkedIn-be két éve, akkor a dublin.hu volt a munkahelyem, ezért azt az email címemet használtam, amit azóta elfelejtettem és két éve a LinkedIn felé sem szagoltam, de most nem tudok belépni.

De van ennek ellenszere, gond egy szál se.
Mindig, azaz mindenkinél, aki akár a saját jól menő cégét is viszi és nincs az a világ válság, ami bedöntené, annak is azt javaslom, hogy egy web-es email címet válasszon. Ezek a cégek általában ha fel is vásárlódnak, a domain-jük mindig megmarad és így csak annak a jelszavát kell megjegyeznünk.

 

LinkedIn Képzés logóSzeretnél többet megtudni a LinkedIn-ről magyarul, hatékonyabban használni a LinkedIn-t, Céges oldalat építeni, vagy megtudni a céged hogyan kommunikálhat jobban a LinekdIn révén?

Keresd meg a LinkedIn-Képzést +36 70 932 8054

A bejegyzés trackback címe:

https://linkedin-kepzes.blog.hu/api/trackback/id/tr324589982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása