girlpower.jpg A businessinsider.com írja, hogy megismerhetjük a világ 21 legbefolyásosabb hölgyét a mobil hirdetési piacon.
És azt is írja, hogy a Yahoo! új CEO-ja Marissa Mayer, aki a Google-től megy át a már többször temetett versenytárshoz.

OK, OK, de mi köze ennek a LinkedIN-hez? 

A LinkedIn Today a köze.li_today.jpg

OK, de mi az a LinkedIn Today? Ez az, amikor azt olvashatod, amit a versenytársaid olvasnak, megosztanak. Minél többen olvassák, annál előrébb kerül, és ha elegen olvassák, megosztják, azaz FONTOS, akkor kikerül a LinkedIN Home oldalán lévő fülekre. Egyelőre, mert rövidesen változik a LinkedIN külalakja.

OK, de én nem tudok ennyit elolvasni. Mikor dogozzak? Semmi gond, mentsd el és amikor a villamoson, buszon, vonaton, repülőn utazol, akkor elolvashatod a telefondon.

Jó, jó, elolvashatm, de nem figyelhetem egész héten!!! Ezt is megoldja a LinkedIN, hetente küld egy összefoglalót. Így jutottam én is e bejegyzés ötletéhez.

És ha még ez sem elég, kereshető a témák sokasága, keresőszó, iparág, cég, hely, IDŐ, iskola, csoport, topik, pozíció, frissítés (megosztás, csoport, profil) szerint is.

És akkor én ezt most elkezdeném használni! Jó ötlet. Katt ide: LinkedIN Today

LinkedIn Képzés logóSzeretnél többet megtudni a LinkedIn-ről magyarul, hatékonyabban használni a LinkedIn-t, Céges oldalat építeni, vagy megtudni a céged hogyan kommunikálhat jobban a LinekdIn révén?

Keresd meg a LinkedIn-Képzést +36 70 932 8054

A bejegyzés trackback címe:

https://linkedin-kepzes.blog.hu/api/trackback/id/tr724666873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása