Költözik a LinkedIn?

2012.08.22. 11:34

Vajon mennyire hat majd a LinkedIn költözése az oldal használhatóságára? A "bug"-ok megjelenésére, vagy az csak alapból van az új változatban?

Igaz, még csak a mendemondák jelentek meg, de már a kivitelező neve is felröppent: DiNapoli Property, sőt már a cím is: 555 Mathilda Ave. in Sunnyvale

new-li-hq.jpgA Google Earth szerint ott még állnak épületek, ahogy azt itt ezen a magenta folton láthatjuk is.

Tényleg, az új változat.

Sokan nem úgy morcognak, mint tapasztalhattuk azt a WiW-iWiW korszakban, vagy a Facebookon, mert itt nem csak a külcsíny, de a belbecs is nagyon megváltozott.

Nem volt béta, hanem hű bele Balázs módjára álltak át. Igaz, ezt nem látja mindenki.

Nekem (pszt!) több fiókom is van, hogy tesztelhessem, hogy mi történik a LinkedIn-en.
Az egyiken már az új arcát mutatja, míg a másikon még a régit... De a régin is vannak már változások.

Profile20120822-old-adatlap.pngA Profil kívülről még a régi arcát mutatja, de az új kicsit szellősebb.

Profile20120822-new-adatlap.jpgÉs az érdekes az, hogy az új profilt a régi LinkedIn felületen találtam ma, tegnap még nem így nézett ki.

És nem csak a vizuális része, hanem sok szoftveres dolog is megváltozik, jelenleg leginkább összeakad. Ahogy egyik amerikai levelező társam írja: "The LinkedIn "Tech Priests" have never been able to get any "update" right without breaking something else." Ezzel én teljesen nem értek egyet, de az általános hangulatot bemutatja.

LinkedIn Képzés logóSzeretnél többet megtudni a LinkedIn-ről magyarul, hatékonyabban használni a LinkedIn-t, Céges oldalat építeni, vagy megtudni a céged hogyan kommunikálhat jobban a LinekdIn révén?

Keresd meg a LinkedIn-Képzést +36 70 932 8054

A bejegyzés trackback címe:

https://linkedin-kepzes.blog.hu/api/trackback/id/tr664725074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása