100procent.png...mint a 90%-os. Megdöbbentő adat.
Neked hány százalékos a LinkedIn Profilod? Ha szeretnél Ingyenes Gyors Linkedin Profil Elemzést kapni, gombolj a linkre és küldd el a Linkedin URL-edet.

A LinkedIn új százalékszámítási módszert vezetett be ezévben, ennek hatása van a keresőkben elért találatokban.

Ez a 7 pont segít hozzá a 100%-hoz, ami a napi 9 perc aktivitás mellett a legfontosabb a jó találati helyhez a keresőkben.

  • Iparág és földrajzi hely meghatározása (ez azért is fontos, hogy mindig tudjuk mekkora pontosan a magyar közösség a LinkedIn-en)
  • Jelenlegi állás, pontos leírással
  • Két korábbi állással 12-szer valószínűbb, hogy rá találnak a LinkedIn Profilodra
  • Tanulmányok
  • Készségek (minimum 3)
  • Fotó 7-szeres találat eredmény (melyikre emlékszel inkább? Rá: mini-who.png vagy rá: mini-me.png?)
  • Minimum 50 kapcsolat, egynek máris itt vagyok én, Bánki Tamás.

Azért a korábbi 7 pontot is felsorolom, főleg azért, mert van, akinek a korábbi szerint megvolt a 100%, de számára érthetetlen módon még sincs meg már. És a rájuk mutató keresési arányok is megváltoztak.

Így utána lehet nézni, hogy mi is volt korábban a preferencia:

És ezek Summary, azaz ÖsszfoglalóFotó; Specialties, azaz Keresőszavak; Minimum 3 ajánlás bár már nem kellenek a 100%-hoz, mégis a keresők, a Google, a Yahoo! és bing, valamint a LinkedIn társaink szeretik ezeket, azaz fontos megtartani ezeket is.

Tehát érdemes továbbra is ajánlani ismerőseinket, s azután kérni tőlük ajánlást.

LinkedIn Képzés logóSzeretnél többet megtudni a LinkedIn-ről magyarul, hatékonyabban használni a LinkedIn-t, Céges oldalat építeni, vagy megtudni a céged hogyan kommunikálhat jobban a LinekdIn révén?

Keresd meg a LinkedIn-Képzést +36 70 932 8054

A bejegyzés trackback címe:

https://linkedin-kepzes.blog.hu/api/trackback/id/tr674755228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása