skill_endorsement.pngEgy mondatban: Új eszköz, amivel ismertségünket növelhetjük a Linkedin segítségével.

 

Endorsement, a szótár szerint jóváhagyás. Ez az elismerés, ami a jóváhagyásnál sokkal több, míg az ajánlásnál (Recommendation) viszont kevesebb.

Alapvetően 2 különböző Endorsment típus van:

  1. a már létező Skills-hez adott
  2. és az általad még nem felsorolt Skill-hez

Skill: jártasság, (szak)ismeret, készség

Mi a különbség az Endorsement és a Recommendation között. Az előbbi az csak egy kattintás, míg az utóbbi az néhány jó szó, jó mondat. Azaz kifejtős, azaz kereső szavakkal erősíthető szöveg.

Ha a 2-es típusú Endorsemnet-et kaptad, akkor vagy elfogadod azt, vagy törlöd. Érdemes odafigyelni, hogy nehogy túl burjánzon a sok Skill, azaz elvesszen a fa az erdőben.

És a két ok:

  1. Nagyon gyorsan és egyszerűen adhatsz és ezért egyszerűen és gyorsan kérhetsz is.
  2. Nagyon látványos, ahogy egyre többen elismerik a tudásodat.

LinkedIn Képzés logóSzeretnél többet megtudni a LinkedIn-ről magyarul, hatékonyabban használni a LinkedIn-t, Céges oldalat építeni, vagy megtudni a céged hogyan kommunikálhat jobban a LinekdIn révén?

Keresd meg a LinkedIn-Képzést +36 70 932 8054

A bejegyzés trackback címe:

https://linkedin-kepzes.blog.hu/api/trackback/id/tr914826596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása