usd-10-1950.pngGyakran tapasztalom, hogy egy egy blog bejegyzésem elkészítésével magam is minőségi ugrást teszek a Linkedin hatékonyabb felhasználásában.

Mindjárt az első két ajánlásomat használtam és sokkal eredményesebb lettem.

Ha sikereket ért el Ön is, kérem, ossza meg velem is.

1) Megtalálni és felismerni a megfelelő embereket a Linkedin 10 módszere révén.

2) Megtalálni a szükséges információt a Linkedin Profil átnézésével, amire szükségünk lehet egy szakmai beszélgetéshez, tárgyaláshoz, rendezvényhez, mielőtt találkozunk.

3) A kapcsolatok kezelése, életben tartása személyes üzenetekkel, témák megosztásával, beszélgetésekben való részvétellel, kérdések megválaszolásal.

4) Adjunk Ajánlást a szakmánkban fotnos embereknek, majd kérjünk is tőlük, így a nevünk megjelenik az ő profiljukon, és az övék a mienken.

5) Találjuk meg a kapcsolatainkat a Közös ismerősök megtekintésével, így elkerülhető, hogy egy cégtől több ember is megkeressen egy ügyfelet.

6) Fokozható a láthatóságunk, reputációnk, énmárkánk és a cégünk márkája is, mind a Linkedin Profillal, mind a csoportokon belüli beszélgetésekkel, és ez által a kereső motorok is jobban ránk, brand-ünkre találhatnak.

7) A szájról szájra terjedő információk rólunk nagyban emelik az Ön elismerését, ezért is kell Ajánlásokat adnunk, hogy kapjunk, Kérdésekre okosan válaszolnunk, Csoportokban rendszeresen bejegyzéseket tennünk, válaszokat adnunk.

8) Amint egy számunkra fontos emberről kapunk automatikus üzenetet a Linekdin-től, mindig gratuláljunk, írjunk neki egy személyes üzenetet, mert így elképzelhető, hogy a jövőben ügyfelünk, vevőnk, vagy partnerünk lehet. És, ha Ön értékesítő, akkor ez egy jó lehetőség, hogy bemutassa termékét.

9) Ismerjük meg a trendeket a szakmai beszélgetésekből a csoportokban.

10) Ismerjük, találjuk meg azokat a szakmai szervezeteket, amikbe érdemes belépnünk. Akár a Profilok akár a Csoportokon keresztül tehetjük ezt meg.

LinkedIn Képzés logóSzeretnél többet megtudni a LinkedIn-ről magyarul, hatékonyabban használni a LinkedIn-t, Céges oldalat építeni, vagy megtudni a céged hogyan kommunikálhat jobban a LinekdIn révén?

Keresd meg a LinkedIn-Képzést +36 70 932 8054

A bejegyzés trackback címe:

https://linkedin-kepzes.blog.hu/api/trackback/id/tr24849260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása