pottyok.pngFIGYELEM!

Rövidesen mindenkinek már az új Linkedin Profilja lesz. Ami ugyan sokkal szebb, de több adat, amit eddig megadtunk eltűnik a közvetlen szemek elől.

Azaz hozzájuk lehet majd férni, csak nem egyszerűen.

Most olvastam az inc.com-on egy cikket arról az 3+1 beállításról, változásról, amit meg kell tennünk, hogy ugyan olyan erős maradjon a Linkedin énmárka építő eszközünk.

  1. A kép
    Eddig is fontos volt a kép, de mostantól sokkal nagyobb képet kell feltennünk.
    MOSOLYGÓSAT, amin úgy vagyunk öltözve, ahogy az ügyfeleinkhez megyünk.
    A kép mérete lehet maximum 4 MB lehet, méretben pedig 450px × 450px, azaz NÉGYZET!!!

  2. Szakmai fősor
    Nálam ez áll itt: ★ LinkedIn Tanácsadó ★ LinkedIN-Kepzes.hu ✔ LinkedIN-Consulting.hu in English ✔
    Legyen egyedi és vonatkozzon arra, amivel foglalkoztok, amivel foglalkozni akartok
    .
    120 karakterünk van itt, ahol a munkahelyünket nem kell beírni, mert azt a Linkedin kiírja. Ha több munkahelyünk van, azt is megjeleníti a Linkedin. Ha csak egy van, akkor is CSAK a cég nevet írja ki.
    Tehát ide kell írni a pozíciónkat.

  3. Summary azaz az Összefoglalás
    Megváltozott a fontossága, a prioritása. A Background fül alá kerülve a profilunk legtetején, a második helyen található, alap beállításban, de ahogy azt régebben, az új profilban is meghatározhatjuk, hogy hol jelenjen meg, mert oda lehet mozgatni a drag and drop (fogd, húzd és dobd) módszerrel.

    Eddig sok adatot megadhattunk máshol, most ide kell mindent besűrítenünk mindazt. Weboldalunk címe megmarad, a Contact Info alatt, de nem biztos, hogy mindenki megnyitja majd azt, ezért kell ide írnunk. Nem lesz link a címünkből itt, de mégis, ha valaki szeretné, akkor bemásolhatja a böngészőjébe.

    Természetesen fontos, hogy a keresőszavainkra is koncentráljunk, mert bár Content is King, de SEO nélkül nem élet az élet az online világban.

  4. Contact Info
    A régi profilon sok helyen szét szórva találtuk meg azt a sok adatot, amit most szépen összerendezett a Linkedin. Itt tudjuk kezelni, hogy mit lássanak, Twitter fiókok, Telefonszám, Cím, Weboldalak.

    Telefonszámunkat csak az 1. szintű ismerőseink látják. Nekem több mint 6000-en, és nem hívogatnak mindennap.

És ez a néhány beállítás is beleszámít a napi 9 percbe.

LinkedIn Képzés logóSzeretnél többet megtudni a LinkedIn-ről magyarul, hatékonyabban használni a LinkedIn-t, Céges oldalat építeni, vagy megtudni a céged hogyan kommunikálhat jobban a LinekdIn révén?

Keresd meg a LinkedIn-Képzést +36 70 932 8054

A bejegyzés trackback címe:

https://linkedin-kepzes.blog.hu/api/trackback/id/tr704887276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása