szuk_ing_1.jpgAz öt részes mini sorozatom második részénél tartunk. Most a Meghívókról és a Csoportokról lesz szó.

Így én más stratégiával viselkedem a Linekdin-en, míg Ön megint mással és nyilván a teljes 175+ milliós tagság minden tagja másként használja a Linkedin-t.

Igen, vannak, akiknek sok az, ami a Linkedin-en van. Nekik segít ez az öt részes mini sorozat, aminek a második részét olvassa. Ebben a sorozatban 10 jó tanáccsal szolgálok a szűkíteni vágyóknak.

Leírom a módszert és fűzök is hozzá pár szót.

dőlt és félkövér betűs két pontot dolgozom fel ebben a bejegyzésben.

  1. Kapcsolat Rejtés
  2. Email Korlátozás
  3. Meghívók
  4. Csoportok
  5. Profil láthatóság
  6. Láthatatlanság
  7. Linkedin Kommunikáció Megszüntetés
  8. Megjelenés Törlése Hirdetésekből
  9. Kapcsolatba Lépés Korlátozása
  10. Szabd Testre Főoldaladon Megjelenő Tartalmat

dőlt betűs szöveg a módszer, a normál betűs szöveg az Bánki Tamás szakértői véleménye, hogy mikor érdemes ezt használni.

  1. Meghívók
    Egy beállítással korlátozni tudjuk, hogy csak azok hívhassanak meg, akik tudják az email címünket. Így az össze olyan bejelölőt elkerüljük, akik a hálózatuk proaktív növekedésének érdekében az összes lehetőséget bevetik.
    Ezt itt tudjuk beállítani: "Select who can send you invitations." és itt ide kell ebben az esetben kattintanunk: "Only people who know your email address or appear in your "Imported Contacts" list"

  2. Csoportok
    Ebben a blogbejegyzésemben arról írok, hogy milyen számok érvényesek a Linkedin Csoportban: LinkedIN Csoportok számokban Illetve itt írok arról, hogy miért érdemes Linkedin Csoport tagnak lenni: Ingyen vagy nem ingyen és a top 12 kedvenc
    Ha mégis úgy dönt, hogy redukálja a csoportjainak aktivitását, itt állíthatja be, milyen gyakran (ha egyáltalán) kapjon levelet a csoportjától, esetleg meghívót sem szeretne kapni egyetlen új csoportba se, akkor azokat a "Groups, Companies & Applications" fül alatt teheti meg, a Settings-ben.
    Itt beállíthatja, hogy milyen gyakran - ha egyáltalán - kapjon kivonatot az egyes csoportokon belüli kommunikációról Set the frequency of group digest emails.
    Beállítási lehetőségek:
    1. Daily Digest Email - Napi Kivonat Email
    2. Weekly Digest Email - Heti Kivonat Email
    3. No Email - Nincs Email
    Beállíthatjuk, hogy küldhessenek meghívót csoportokba, ezen a helyen: Turn on/off group invitations, amit a "I am open to receiving group invitations." előtti pipával tudunk megszüntetni.



    TOVÁBBI CSOPORT BEÁLLÍTÁSOK
    Sorrendet ezzel tudjuk beállítani: Select your group display order » és csak az első 10 látszik a keresők által megtalált profilunkban, azaz ezzel is tudjuk az énmárkánkat erősíteni.


LinkedIn Képzés logóSzeretnél többet megtudni a LinkedIn-ről magyarul, hatékonyabban használni a LinkedIn-t, Céges oldalat építeni, vagy megtudni a céged hogyan kommunikálhat jobban a LinekdIn révén?

Keresd meg a LinkedIn-Képzést +36 70 932 8054

A bejegyzés trackback címe:

https://linkedin-kepzes.blog.hu/api/trackback/id/tr584890081
Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása