drlinkedin_tutorial_click2.pngA Linkedin nagy nagy változásokban van. És ahogy tudjuk a nagy változások sok forgáccsal járnak. Dolgoznak serényen a mérnökök, átalakítanak, újat építenek, terveznek, tesztelnek, tesztelnek, tesztelnek...

Aztán kidobják a piacra a bétát. A Linkedinnek (ezentúl a magyar helyesírás szerint használom a ragokat, nem az értelmet könnyítő kötőjellel) nincs lehetősége a bétára.

Kapcsolati hálónk tehát a sajátunk! Használjuk okosan. Én most leszűröm a magyarokra, akik majd kapnak tőlem egy ünnepi jó kivánságot.

Rendben, de hogy tudjuk Exportálni a kapcsolatainkat? Idegombolással érhető el az egyik első tutorial videom erről.
Ezen a némafilmen végig követhetőek a lépések.

LinkedIn Képzés logóSzeretne többet megtudni a Linkedin-ről magyarul, hatékonyabban használni a Linkedin-t, Céges oldalat építeni, vagy megtudni a cége hogyan kommunikálhat jobban a Linekdin révén?

Keresse meg a Linkedin-Képzést +36 70 932 8054

In English you can find us on DrLinkedin.com

A bejegyzés trackback címe:

https://linkedin-kepzes.blog.hu/api/trackback/id/tr334974169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása