goodbye.pngAzaz miként lehet lelépni a Linkedinről, teszik fel esetenként nekem.

Ilyenkor csak egy dolog merül fel bennem: Miért nem azt kérdezi, hogy tudok-e segíteni jól beállítani a Linkedin profilját.

Nagyon fontos beállításokról szóltam már. A csoportokról itt szólok; a képről itt; hogy milyen kapcsolatokat keresünk, azt itt, ugyanebben a bejegyzésben szólok erről is: 18 különböző, ki/bekapcsolható beállítás, ami egyből a Linkedinre vezet; és itt az egyik legfontosabb, azaz, hogy ne árassza el a levelezésünket a Linkedin, ez pedig az email beállítások az email korlátozásokat itt állíthatjuk be és ugyanebben a bejegyzésben megmutatom, hogy miként rejtőzködhetünk el, vagy lehetünk mindenki számára láthatóak; 3+1 beállítást kíván meg tőlünk az új Linkedin profil, amit lassan már mindenki megkap.

Itt tegye közzé készségeit a Skill, melyekhez a tudatos felhasználók majd az Endorsment-et, a Tanúsítást kapja, azaz azt, hogy a szakmai ismerősei tanúsítják, hogy van ez a készsége.

És, ami még nagyon NAGYON FONTOS, az az, hogyan kerülhetjük el a meghívó özön kiküldését, itt vannak beállítások, amiket a Linkedinre való belépéskor érdemes már tudnunk.

És az Oktatóvideó, ami erről szól.

LinkedIn Képzés logóSzeretne többet megtudni a Linkedinről magyarul, hatékonyabban használni a Linkedint, Céges oldalat építeni, vagy megtudni a cége hogyan kommunikálhat jobban a Linekdin révén?

Keresse a Linkedin-Képzést +36 70 932 8054

A bejegyzés trackback címe:

https://linkedin-kepzes.blog.hu/api/trackback/id/tr455054496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása