4 millió aussie + 4 TOP 4

2013.03.21. 08:39

Ausztráliában 5 millióra tehető a szakemberek száma, így a 4 milliós Linkedin tagság 80%-os lefedettséget jelent. A Linkedinnek 3 ausztrál irodája van, Sydneyben, Mebourne-ben és Perthben, ahova nem rég 100 új embert vettek fel.

2012. március 12-e óta a 1 millióval nőtt a taglétszám. Idén, 2013. március 14-én jelentették be a 4 milliós tagságot, ahogy azt a mellékelt infografika is mutatja.

Nagyobb képért KATTINTS!

Clifford Rosenberg, a Linkedin Ausztrália, Új Zéland és Dél Kelet Ázsiai ügyvezető igazgatója szerint a Linkedin a legfonotsabb hírforrása is az ausztrál tagoknak, ahol az olvasás mellett meg is oszthatják a számukra fontos híreket, ahogy azt a Linkedin Press oldalán olvashatjuk. Rosenberg szerint a Linekdin Profil áttervezése, az Influencer-ek (befolyásoló) programjának elindítása és a gyors termék fejlesztéseknek köszönhetően a Linkedin ma már a real-time (azonnali) tudástár, melyben kereshetőek és megoszthatóak a szakmai hírek és tartalmak, ami értéket közvetít és bevonódást serkent a tagság részére.

Mivel a Linkedin tagság Austráliában elérte a kritikus tömegét, a cég még erősebben fókuszál a legfontosabb szolgáltatásaira, amivel kiszolgálja ügyfeleit. A Linkedin 3 fő szolgáltatása a munkaerő áramlás segítése, a marketing felültek hatékonyabbá tétele és előfizetési csomagok még jobb kialakítása. Ezen szolgáltatásainkak legkiemelkedőbb használói közül Rosenberg az alábbi ötöt nevezete meg: Commonwealth Bank, Westpac, AustralianSuper, Tourism Australia és a Microsoft.

Az alábbi érdekes adatokat nyerte ki a Linekdin:
Top 4 Tanúsítás (Endorsement)
1. Change Management
2. Project Management
3. Strategic Planning
4. Business Strategy

Top 4 Iparág
1. Information Technology and Services
2. Financial Services
3. Construction
4. Accounting

Top 4 Vezetői szint
1. Owner
2. Director
3. Manager
4. Managing Director

Top 4 Kereső szó
1. Marketing
2. Sales
3. Recruitment
4. Project Manager

LinkedIn Képzés logóSzeretne többet megtudni a Linkedinről magyarul, hatékonyabban használni a Linkedint, Céges oldalat építeni, vagy megtudni a cége hogyan kommunikálhat jobban a Linekdin révén?

Keresse meg a Linkedin-Képzést +36 70 932 8054

In English you can find us on DrLinkedin.com

A bejegyzés trackback címe:

https://linkedin-kepzes.blog.hu/api/trackback/id/tr995157261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása