uta-career.pngHa nincs Linkedin Profilod, akkor azonnal csinálj egyet, mondja a Cliff Garinn a UTA.edu karrier irodájának szakértője.

theshorthorn.com oldalán találtam ezt a nagyon fontos bejegyzést.

Mr. Garinn a University of Texas Arlington karrier szakértője szerint ma egy diáknak meg kell tanulnia a kapcsolat építést, hogy minél előbb találjon munkát. Ez az Európai Unióra fokozottan igaz, és ahogy tudjuk, hazánkban is komoly probléma a fiatalok foglalkoztatottsága.

Ahogy az amerikai szakember mondja, nem szükséges a Linkedin Profihoz állás. Azaz a diák versenyeken elért eredményeket, a diák szövetségekben elért eredményeit és a kollégiumi munkákat jelenítheti meg.

Garinn nem ajánlja a középiskolai eredmények közzétételét, amivel én nem értek egyet. Minden eredmény, eredmény, legen az középiskolai, főiskolai, vagy egyetemi. Gyakran sokkal később látjuk, hogy egy régebben értéktelennek vélt kémiai tanulmány sok-sok év múlva köszön vissza. Az én esetemben ennek köszönhető, hogy értem a Waste-2-Energy.com-ot.

Ahogy a Facebookon, úgy a Linkedinen is érdemes aktívnak lenni. Csoportokban is lehetünk aktívak, valamint követhetünk Linkedin Céges oldalakat, ahol szeretnénk dolgozni. Az ott megosztott tartalmakat Like-olhatjuk, kommentelhetjük és így a cégen belül megismerhetünk embereket, amivel a karrier pályánkat alakíthatjuk. 

Ahogy a munkahelyeinken megismerünk új embereket, úgy összekapcsolódunk velük, és így nő majd a profilunk értéke is.

Ha nem vagy fent a Linkedinen, akkor szimplán "old school" vagy.

LinkedIn Képzés logóSzeretne többet megtudni a Linkedinről magyarul, hatékonyabban használni a Linkedint, Céges oldalat építeni, vagy megtudni a cége hogyan kommunikálhat jobban a Linekdin révén?

Keresse meg a Linkedin-Képzést +36 70 932 8054

In English you can find us on DrLinkedin.com

A bejegyzés trackback címe:

https://linkedin-kepzes.blog.hu/api/trackback/id/tr45185464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása