linkedin_takaro.jpgEzentúl lehet a Linkedinen is egy olyan bejegyzés, mint a Twitteren, igaz ott kell elém egy kukac azaz így lenne @TamasBanki.

Egyelőre csak az amerikai felhasználóknál működik, írja a tegnapi posztjában a Linkedin blog, de rövidesen mindenki eléri ezt az új funkciót, amit már évek óta használunk a Facebookon. És természetesen (?), ahogy a Facebookon sokan hozzászokhattunk kap erről egy Notification-t (2. kép).

Vajon szeretni fogjuk ezt? Szerintem igen. Mert így meglehet majd szólítani embereket, vagy nekik is fontos postokat jobban megszemélyesíthetünk (3. kép). Sőt, egyből Tweetelhetjük is (4. kép).

notification.png


ceges-oldal-szemelyesites.png


kukac-nev-valasz.png

LinkedIn Képzés logóSzeretne többet megtudni a Linkedinről magyarul, hatékonyabban használni a Linkedint, Céges oldalat építeni, vagy megtudni a cége hogyan kommunikálhat jobban a Linekdin révén?

Keresse meg a Linkedin-Képzést +36 70 932 8054

In English you can find us on DrLinkedin.com

A bejegyzés trackback címe:

https://linkedin-kepzes.blog.hu/api/trackback/id/tr595201035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása