Blogról van szó

2013.04.30. 16:42

Ha online céges kommunikációról van szó, akkor a blogról is beszélünk.

Lehet egy céges blog baráti, könnyed (mint mondjuk ez a Linkedin Képzés blog, vagy az OnlineMarketing blog), vagy lehet komoly.

Akár meyikről is van szó, a Linkedinen több módon is tudjuk a blogot használni:

      • (szakmai) csoportban osztva meg tartalmat, amivel a blogra, onnan a weboldalra tereljük az olvasót
      • a Linkedin Céges oldalunkon osztva meg a tartalmat, amivel a már minket követőkön túl az egyéb látogatókat és a kereső motorok (Google, Yahoo!, bing, stb.) robotjait is elérjük
      • a Home felületen is megoszthatjuk, ha egy hasznos cikket írunk, hátha mást is érdekel a Linkedin, nem csak azokat, akik a Linkedin Képzés Linkedin Céges oldalát követik
      • elküldhetjük ismerőseinknek iNMailben

és nem csak a Linkedint használhatjuk fel a tartalmunk megosztására, mert van a régi jó email, és a hírlevél, valamint a Twitter, a Facebook, a Youtube, a Weibo, a Youku, az IWIW is és még sok más közösségi oldal.

LinkedIn Képzés logóSzeretne többet megtudni a Linkedinről magyarul, hatékonyabban használni a Linkedint, Céges oldalat építeni, vagy megtudni a cége hogyan kommunikálhat jobban a Linekdin révén?

Keresse meg a Linkedin-Képzést +36 70 932 8054

In English you can find us on DrLinkedin.com

A bejegyzés trackback címe:

https://linkedin-kepzes.blog.hu/api/trackback/id/tr245257901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása