linkedin-talent-solution.png2013-ban nem csak a mindenki által ismert Linkedin felület, hanem a Linkedin Toborzó (Linkedin Recruiter) honlapja is megújult. Az újratervezett oldalon új eszközök kaptak helyet, melyekkel még hatékonyabbá tehető a toborzás, fejvadászat.

Az új Linkedin Recruiter hamarabb feláll, így gyorsabban és hatékonyabban kezdhetjük a napi tevékenységünket.

A layout, design, jobban hasonlít Linkedin.com oldalaira, ami növeli a felhasználói élményt. A Linkedin Talent Solutions Head of Productja, Parker Barrile, a honlap beindításakor kijelentette, hogy "a legtöbb toborzási termék elavult és CIO-knak, IT-soknak tervezték, nem toborzóknak." Az új Linkedin Recruiter ügyfélközpontú, felhasználóbarát és fontosnak tartja az felhasználói élményt.

Az új Linkedin Recruiter tervezésében a fenti elvek voltak az előtérben, azaz egy nagyon könnyen használható felületet adtak egy nagyon robosztus és gazdagon felszerelt motorral.

Nézzük meg közelebbről. Fentről lefele haladva a felületen.
Az egyik legfontosabb az újratervezett felületen az új navigációs sáv. Elérhető az értesítési funkció, a zászlóikon, a honlapon a jobb felső sarkában, figyelmeztet a sürgős tételekre; itt, a boríték ikon alatt érhetjük el, akár csak a Linkedin felületén a leveleinket; itt állíthatjuk be a Linkedin Recruitert a Settingsszel; valamint itt adhatjuk hozzá a teendők (to-do) listát.

Az új Smart-To-Do listát a zászlóikon mellett találjuk. Ez a funkció javítja a munka hatékonyságát, lehetővé téve, hogy létre hozzon a teendőket, amelyek összekötik a profilt, projektet vagy munkát, csak a "@" szimbólumot kell használni. Minden elvégzetlen teendő a lista tetején marad, amíg be nem fejezzük azt. Profil emlékeztetők, amit a korábbi verzióban állított be, az ide kerül a Smart-To-Do listára (a korábbi Linkedin Toborzó naptár dátuma szerint rendezve).

A keresőmező maradt elöl, középen a navigációs sávban. Hozzátettek egy nagyon hatékony eszközt, egy legördülő menüt, amivel azonnali hozzáférést kapunk a korábban elmentett keresésekhez és a keresési előzményekhez.

A keresőmező alatt közvetlenül láthatjuk a híreket (Want to be able...). Itt láthatjuk, hogy van-e új InMailünk, vagy bármilyen változás az általunk követett jelöltek profiljában.

Alatta pedig az Updates, ezen belül beállíthatjuk, hogy a Your Activityt, vagy a Team Activityt lássuk-e, ami az egész Linkedin Recruiter céges csomagunk (több fiók esetén) minden történését mutatja.

A jobb oldalon megjelent a "People You May Want to Hire" ("Emberek, akiket érdemes felvenni") funkció, hasonlóan a "People You May Know" ("Emberek, akiket ismerhet") Linkedin.com-os funkcióhoz. Ezeket az ajánlásokat a korábbi Recruiter tevékenységek – korábbi keresések, InMailek, hirdetett állások – alapján adja az új Linkedin Recruiter. És minél gyakrabban használja ezt az eszközt, annál okosabbak lesznek az algoritmusok és annál jobban ki tudja szolgálni az igényeit. Ez segít a hatékonyabb munkában, energiát, időt, tehát pénzt takarít meg Önnek és a cégének.

Ez alatt a Talent Solution oktató felülete segítségével haladunk tovább.

job-activity_whos-viewed-your-profile.png

A Job Activity mutatja, hogy hány érdeklődőnk volt egy-egy állásra és hány jelentkező volt.

A "Who's Viewed Your Profile" megegyezik a Linkedin.com felületén elérhető funkcióval, ami fontos jele, hogy kik érdeklődnek irántunk, cégünk iránt. Érdemes nekünk is megnéznünk, hogy kik voltak ezek. Bár van, hogy nem szeretnénk jelét hagyni annak, hogy megnéztük őket. Ezt a beállítást itt mutatom be, a 2. pontban.

Az árak a havi €44,22-től (egy havi előfizetés) €4427,28/év árig adják az egyedi felhasználónak, míg csoportoknak az árat itt állíthatjuk be.

LinkedIn Képzés logóSzeretne többet megtudni a Linkedinről magyarul, hatékonyabban használni a Linkedint, Céges oldalat építeni, vagy megtudni a cége hogyan kommunikálhat jobban a Linekdin révén?

Keresse meg a Linkedin-Képzést +36 70 932 8054

In English you can find us on DrLinkedin.com

A bejegyzés trackback címe:

https://linkedin-kepzes.blog.hu/api/trackback/id/tr725291332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása