Újra egy Linkedin játék

2013.05.12. 11:14

golf-hit-the-link-jatek.pngA Kalifornia állambéli golf cég és a Linkedin közösjátékát igazából API-k (programok) kezelik. És a nyereményt nem is egy embernek, hanem négynek osztják ki a cég carlsbad-i központjában.

A Callaway Golf Company és a Linkedin közös játékának az alapötletét abból eredeztetik, hogy a golfozásnak mindig része volt az üzlet. A 18 lyuk ad időt, adrenalint, erőt és jó levegőt a komoly gondolatok megvitatásához.

allow-access-to-golf-callaway.pngMielőtt játszanánk, a Linkedin engedélyt kér tőlünk az adataink megosztásához, nem akar majd a nevünkben postolni, mint teszi ezt sok Facebook játék.

A játék segítségével nyerhet a játékos egy 4 fős golf játékot a Callaway Golf Company pályáján, Carlsbadban, ahova a Linkedin a már említett API-kkal alábbi kapcsolati típusok szerint kiválaszt másik 3 embert, aki a nyerő játékossal mehet.

  • Cég alapján: Először a cégünkben keresi a golfosokat, ha nincs ilyen, akkor az API a legmegfelelőbb társat választja ki.

  • Kapcsolati háló alapján: Másodszor azokat, akivel a nyereményt kapó játékosnak a kapcsolatihálójában és az iparágában a legtöbb közös ismerőse van.

  • A golfos: Az API az érdeklődési kör, a csoport tagság és azok közül a kapcsolatok közül választ, akikkel a legtöbb közös ismerőse van.

Tehát "Hit the Links", azaz irány golfozni! Kössenek jó üzleteket!

A Linkedinen korábban is volt már játék, ahol szintén a kapcsolati hálónk dolgozott. Nem mintha a játékon való nyerés lenne a cél, de a Linkedin alapja a Linkedin Profil. Azaz az az adatbázis, amit mi töltünk fel releváns adatokkal és a világ legnagyobb üzleti platformjára. És is így találhatank meg minket a potenciális partnerek, illetve a HR/fejvadász/toborzó cégek szakemberei is, akik az általunk feltöltött nem érzékeny adatokból szabadon választhatnak ki minket.

Adjunk magunknak esélyt!

LinkedIn Képzés logóSzeretne többet megtudni a Linkedinről magyarul, hatékonyabban használni a Linkedint, Céges oldalat építeni, vagy megtudni a cége hogyan kommunikálhat jobban a Linekdin révén?

Keresse meg a Linkedin-Képzést +36 70 932 8054

In English you can find us on DrLinkedin.com

A bejegyzés trackback címe:

https://linkedin-kepzes.blog.hu/api/trackback/id/tr735296251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása