kapcsolati-halo.pngNem most kerültél ki a piacra? Már év tizedek óta építed a kapcsolati hálódat?

Igen, igen, de a Linkedinen hogy lehet ezt fejleszteni?

Hát erről írok most.

A Home oldalon a jobb felső sarokban a PEOPLE YOU MAY KNOW-ra (EMBEREK, AKIKET ISMERHETSZ) kattintva a Linkedin felhozza az által olyannak ítélteket, akiket a beállításaink alapján ismerhetünk.

A PEOPLE YOU MAY KNOW alatt van egy olyan lehetőségünk, hogy bármely négyzetre/logóra gombolás után az oldal aljára gördítve, (ahányszor csak lehet) eljutunk az összes adott csoportosításon belüli lehetséges kapcsolatunkhoz. Majd az oldal tetején jobb felső sarokban, a négyzetek alatt, a + Connect All gombra kattintva meghívjuk az összes embert a kapcsolati hálónkba.

Ugyanakkor van itt még két lehetőség a kapcsolati háló növelésére:

LinkedIn Képzés logóSzeretne többet megtudni a Linkedinről magyarul, hatékonyabban használni a Linkedint, Céges oldalat építeni, vagy megtudni a cége hogyan kommunikálhat jobban a Linekdin révén?

Napi Linkedin Tippeket itt talál: Linkedin-Napi-Tippem.blog.hu

Keresse meg a Linkedin-Képzést +36 70 932 8054

In English you can find us on DrLinkedin.com

A bejegyzés trackback címe:

https://linkedin-kepzes.blog.hu/api/trackback/id/tr675321504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása