breaking_news.pngA Linkedin sokat foglalkozik a felhasználói adatainak biztonságával - írja a Linkedin hivatalos blogja.

2.pngMostantól lehetőségünk van egy új beállításra, amit a Linkedin.com "két lépéses azonosításnak" hív. Ezt már sokan ismerik a hazai internetbankoknál is szokásos SMS-es numerikus kód.

A legtöbb Linkedin fiókba illetéktelenül belépők olyan, eddig nem használt vagy új gépről lépnek be. Mielőtt egy eddig nem használt eszközről lépnénk be, és előtte érdemes beállítottuk a "két lépéses azonosítást", akkor kapunk egy SMS-t. Így a "két lépéses azonosítással" biztonságosan betudunk lépni.

A Settingsre lépve tudjuk ezt beállítani. Az Accountra kattintva juthatunk arra a listára, ahol a Manage security settingsre kattintva tudjuk beállítani a "két lépéses azonosítást".

Kövesse a beállítás lépéseit:

1. ábra:

2-lepes-biztonsag.png

Válassza ki a bekeretezett opciót.

Kattintson a Turn on (Bekapcsol) szövegre

Majd nyomja meg a kék Done (Elkészült) gombot

 

2. ábra:

2-lepes-telefonszam.png

 Írja be a telefonszámát, ami nem fog megjelenni a profilján.

Az SMS-nek lehetnek költségvonzatai.

3. ábra:

2-lepes-igazol.png

Kap a telefonjára SMS-ben egy kódot (én az Egyesült Királyságból +44-es körzetszámról kaptam)

Ezt írja az üres mezőbe.

Majd nyomja meg a kék Verify (Igazol) gombot.

4. ábra:

2-lepes-elkeszult.png

Majd nyomja meg a kék Done (Elkészült) gombot.

 

5. ábra:

2-lepes-email.png

Kap egy levelet a Linkedintől, melyben értesítik, hogy a "két lépéses azonosítás" rendszerét élesítették és (az én esetemben) az 5916 végű telefonszámra fogok a jövőben SMS-t kapni, ha egy eddig ismeretlen eszközről lépnék be a Linkedinre. 

LinkedIn Képzés logóSzeretne többet megtudni a Linkedinről magyarul, hatékonyabban használni a Linkedint, Céges oldalat építeni, vagy megtudni a cége hogyan kommunikálhat jobban a Linekdin révén?

Napi Linkedin Tippeket itt talál: Linkedin-Napi-Tippem.blog.hu

Keresse meg a Linkedin-Képzést +36 70 932 8054

In English you can find us on DrLinkedin.com

A bejegyzés trackback címe:

https://linkedin-kepzes.blog.hu/api/trackback/id/tr275339416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása