Personal Hungary 2013.

2013.10.14. 08:34

personal-hungary.jpgA Personal Hungary 2013-nak voltam az egyik "négyszögletes-kerekasztalának" tagja. A panel moderátora Nagy Andrea volt.

Asztaltársaim voltak Pécsi Ferenc és Paróczay Balázs voltak.

Andrea indította a beszélgetést, aminek a hangulatát az elején meg is határozta, a bemutatásunkkal. A Linkedin fenegyerekei címzésünkkel.

Az érdekes hármas fogatunkban azt gondolom, hogy leginkább Balázs volt az, aki csak mint eszköz használja a Linkedint és kevésbé elemzi, értelmezi azt. Ferenc a komoly filosz szemével, ős-bloggerként és szerintem mélyebben figyeli, elemzi és értelmezi a Linkedint, mint akár Balázs, akár én. Én (Bánki Tamás) pedig naponta vizsgálom a felhasználói szemszögből, írok két blogot (ezt és a Linkedin Napi Tippem címűt), illetve oktatom mind céges, mind magán felhasználói eredményesség fokozása területén.

Hármunk show-ja kb 100 HR szakembert fogott meg, és tartott ott az asztalunk előtt. Úgy vettem észre, hogy az amúgy már fáradt közönség nagyon jól érezte magát és hasonlóképpen mi is jól éreztük magunkat.

Beszéltünk a Linkedin több különböző aspektusáról, de jellemzően cikáztunk. Vitáztunk. Egyetértettünk, vagy szögesen egymás véleménye ellen mentünk.

Bár Linkedin Csoportokra már nem maradt idő, mégis volt szó a Linkedin Profilról, a Fősorról (Professional Headline), a Képről, a Linkedin Céges oldalról (Company Page).

Köszönöm szépen Nagy Andreának, hogy meghívott a Personal Hungary 2013-as eseményére és köszönöm az asztaltársaknak is a jó beszélgetést, valamint nagyon köszönöm a közönségnek a figyelmet.

Linkedin Képzés magyarul Bánki Tamás független Linkedin Szakértő általSzeretne többet megtudni a Linkedinről magyarul, hatékonyabban használni a Linkedint, Céges oldalat építeni, vagy megtudni a cége hogyan kommunikálhat jobban a Linekdin révén?

Napi Linkedin Tippeket itt talál: Linkedin-Napi-Tippem.blog.hu

Keresse meg a Linkedin-Képzést +36 70 932 8054

In English you can find us on DrLinkedin.com

A bejegyzés trackback címe:

https://linkedin-kepzes.blog.hu/api/trackback/id/tr835566760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása