gyemant-exer.png

Elegáns és drága ékszert ad a Linkedin ingyen, álláshirdetést.

Állást hirdetni a Linkedin felületén nagyon megéri, de általában nem olcsó. Viszont van egy INGYENES lehetősége. Erről szól a mai blogbejegyzésem.

A Linkedin oldalán olvastam évekkel ezelőtt, hogy lehet náluk ingyen állást hirdetni. Most megint rátaláltam erre, s gondoltam, ezt meg osztom a magyar közösséggel.

Már 2011-ben közzé tette a Linkedin ezt a lehetőséget. Most azt írja a Linkedin, hogy 2014. június 31-ig érvényes az ajánlat, de azt bármikor visszavonhatja. Éljen vele addig, amíg lehet. Valamint csak 100 ilyen hirdetést adhat fel egy felhasználó, de bár ott tartana a gazdaságunk, hogy 100 entry level (pályakezdő) felhasználót vehetünk fel a szervezetünkbe. Ugyanakkor egy olyan cég, ahol van 100 munkahely, ott van több HR-es kolléga is, azaz mind feladhat 100 ingyenes álláshirdetést.

Diákokat és gyakornokokat tudunk ezzel a programmal ingyen elérni.

Már korábban is olvastam erről, sőt egy blogbejegyzésemben is írtam róla a Linkedin Napi Tippem blogban. Vajon hányan használják?

Azt gondolom, hogy ez HR-eseknek is jó hír, bár talán egy átlag álláshirdetőnek még sokkal jobb.

Itt lehet feladni a hirdetést: linkd.in/Linkedin-Kepzes-blog-INGYEN-allashirdetes

LinkedIn Képzés logóSzeretne többet megtudni a Linkedinről magyarul, hatékonyabban használni a Linkedint, Céges oldalat építeni, vagy megtudni a cége hogyan kommunikálhat jobban a Linekdin révén?

Napi Linkedin Tippeket itt talál: Linkedin-Napi-Tippem.blog.hu

Keresse meg a Linkedin-Képzést +36 70 932 8054

In English you can find us on DrLinkedin.com

A bejegyzés trackback címe:

https://linkedin-kepzes.blog.hu/api/trackback/id/tr105603293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása