lovebrand-employerbrand.pngAz Employer Branding már itthon is bevett fogalom, a munkaadók gondozzák is saját munkaadói márkájukat. A Linkedin egy kutatása szerint a Linkedinen jelenlévő cégek 83%-a szintén teszi ezt.

Viszont csak 33%-a méri az eredményeit.

Ehhez nyújt segítséget a Linkedin a Talent Brand Index-szel.

De mi is ez? Ez egy mutató, egy százalékos arány. Mely áll a Talent Brand Reach-ből és a Talent Brand Engagement-ből, azaz TBE/TBR, vagyis magyarul azon Linkedin tagok tömege, akik ismerik/hetik a céget osztva azokkal, akik már tettek is valamit (követik a céget, jelentkeztek állásra, átnézték már a cég álláshirdetéseit), azaz aktívan tettek a karrierjükért.

Ezért, hogy ez a szám növekedjen, kell rendszeresen tartalommal ellátnunk a Linkedin Céges oldalunkat.

Ezen kívül azért is érdemes követői számot növelni, mert ezzel érhetjük el azt, hogy INGYEN találjuk meg a legjobb alkalmazottakat, a követők között. Így nem kell fizetni a Linkedinnek ezért a közösségért.

A Linkedin a Talent Brand Index csomagjához ad még mérési eredményeket is, ahol összehasonít minket a versenytársainkkal, időben miként változnak az eredményeink vagy hogy funkció és/vagy földrajzi elhelyezkedés szerint TBI miként változik egy-egy pozícióra.

 

 

Ha szeretné a Linkedin Profilját, Céges, Egyetemi oldalát erősebbé tenni, Csoportját felfuttatni, keressen meg.

2014 januárjában megjelent a könyvem a Linkedinről, amit itt megrendelhet. Rövidesen küldöm!

2800Ft-ért letölthető pdf-ben. PayPal-ra banki.tamas @ gmail.com

Vagy a Scribdről letöltheti pdf-ben $12.99-ért.

konyvek.jpg

 

Linkedin Képzés logóSzeretne többet tudni a Linkedinről, magyarul? Szeretné hatékonyabban használni a Linkedint, esetleg Céges oldalat építeni, vagy megtudni a cége hogyan kommunikálhat jobban a Linekdin révén?

A Linkedin Képzés blogján olvashat bővebben a Linkedinről, magyarul.

Keressen meg a Linkedin Képzés - a Linkedin Magyarul +36 70 932 8054

In English you can find us on DrLinkedin.com

A bejegyzés trackback címe:

https://linkedin-kepzes.blog.hu/api/trackback/id/tr215814186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása