cercas-europai-parlament-linkedin.pngA spanyol parlamenti képviselő az európaiak véleményére volt kiványcsi, írja az elections2014.eu. Az Európai Parlament Tájékoztatási Irodája Magyarországon segítségével megkaptam a csoporthoz a linket.

Ahogy a cikk írja, a spanyol szocialista képviselő Alejandro Cercasszal "2013 decemberétől bárki megoszthatta ötleteit az EP Linkedin oldalán arról, hogy minek kellene szerepelnie abban a jelentésben, amely a trojka munkáját értékeli." És "az ötletekből néhány visszaköszön abban a szövegben, amelyet február 13-án fogadott el a foglalkoztatási szakbizottság. Így például az, hogy tenni kell a hajléktalanság ellen, az egészségügyi átalakításokról pedig az embereket is meg kell kérdezni."

És ahogy a Linkedin csoportban megtaláltam, itt lehet az elfogadott jelentést olvasni: eplinkedin.eu/5W

Vajon a hazai politika mikor talája meg a Linkedint? És az ott található majd 449.331 (forrás: Linkedin Ads) magyar állampolgárt.

Iratkozz fel a Linkedin Hírlevélre!

A bejegyzés trackback címe:

https://linkedin-kepzes.blog.hu/api/trackback/id/tr265870001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása