Linkedin magyarul?

2014.03.26. 18:00

linkedin-icon-logo-HD-100-hun.pngVégre van a Linkedin magyarul? Ehhez hasonló kérdést már tettem itt fel és akkor nem tudtam rá IGEN-nel válaszolni. Most is nehezen, de tudok igennel válaszolni.

Tehát a válaszom úgy igaz, ha azt mondom, hogy IGEN, a Linkedint lehet magyarul használni, azaz magyar Linkedin profilt lehet készíteni.

Aki pedig csak magyarul tud, annak a fő profilja lehet magyarul! Fontos, hogy olyan nyelven legyen csak a Linkedin, amilyen nyelven tudunk! Ha valaki ír nekünk azon a nyelven, amint nem tudunk, de a profilunk nyelve, az visszaüthet.

Egyszerűen idekattintva megadhat bármilyen másod nyelvet. Melyek közül az egyik lehet a magyar, de pl. héberül agy arabul nem tud létrehozni profilt.

 

Iratkozz fel a Linkedin Hírlevélre!

A bejegyzés trackback címe:

https://linkedin-kepzes.blog.hu/api/trackback/id/tr105880082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása