ekzetek.jpgMivel nem vagyok felhatalmazva, hogy bárki más profilját elemezzem, ezért már rég létrehoztam Teszt Elek Linkedin profilját.

 

Kattints ide Teszt Elekre, hogy a Linkedin profiljára juss.
Nézdd meg, hogy mi a URLje?
Írd meg kommentben.
Szeretnéd, hogy ennyire szép legyen a Te Linkedin profilod URLje is?
Ha igen, akkor kövesd ezt a 3 egyszerű lépést: 

  1. Kattints ide a  Customize your public profile URL szövegre.
  2. Itt add meg, azt a szöveget, amit szeretnél EKEZETEK NELKUL!!!
  3. Majd nyomd meg a Set Custom URL gombot, és kész is vagy.

Miért is ez a bejegyzésem alcíme, hogy EKEZETEK NELKUL?, mert az angolok, spanyolok, kínaiak nem tudják kiolvasni az á, é, í, ö, ő, ü, ű magánhangzóinkat. A németek és a törökök még jók az ö és ü-ben, de már a régiónkban is vannak bajok a többivel. Tegyük olvashatóvá a nevünket a világ számára.Ha megnézitek az én nevem, az is á-kkal tűzdelt, mégse így használom Bánki Tamás, hanem Tamas Banki és itt a Linkedin URL-em: hu.linkedin.com/in/tamasbanki és az egyszerűség kedvéért van egy ilyen is: linkd.in/TamasBanki, ami ugyanoda mutat mint az előbbi. Ezt az eljárást majd egy későbbi bejegyzésemben mesélem el.

 

LinkedIn Képzés logóSzeretnél többet megtudni a LinkedIn-ről magyarul, hatékonyabban használni a LinkedIn-t, Céges oldalat építeni, vagy megtudni a céged hogyan kommunikálhat jobban a LinekdIn révén?

Keresd meg a LinkedIn-Képzést +36 70 932 8054

A bejegyzés trackback címe:

https://linkedin-kepzes.blog.hu/api/trackback/id/tr884356771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása