szuk_ing_1.jpgAz öt részes mini sorozatom ötödik, egyben utolsó, részénél tartunk. Ebben a részben arról lesz szó, hogy Hogyan Korlátozhatja Kapcsolatba Lépést a Linkedin felületein és hogy Hogyan Szabhatja Testre Főoldaladon Megjelenő Tartalmát.


Mivel valószínűleg a teljes 175+ milliós tagság minden tagja másként használja a Linkedin-t, ezért lehet, hogy ez épp Önnek szól.

Vannak, olyanok, akiknek sok az, ami a Linkedin-en van. Nekik segít ez az öt részes mini sorozat, aminek a negyedik részét olvassa. Ebben a sorozatban 10 jó tanáccsal szolgálok a szűkíteni vágyóknak.

Leírom a módszert és fűzök is hozzá pár szót.

dőlt és félkövér betűs két pontot dolgozom fel ebben a bejegyzésben.

 1. Kapcsolat Rejtés
 2. Email Korlátozás
 3. Meghívók
 4. Csoportok
 5. Profil láthatóság
 6. Láthatatlanság
 7. Linkedin Kommunikáció Megszüntetés
 8. Megjelenés Törlése Hirdetésekből
 9. Kapcsolatba Lépés Korlátozása
 10. Szabja Testre Főoldaladon Megjelenő Tartalmát

dőlt betűs szöveg a módszer, a normál betűs szöveg az Bánki Tamás szakértői véleménye, hogy mikor érdemes ezt használni.

 1. Kapcsolatba Lépés Korlátozása
  A Linkedin Profil testre szabásának (Edit Profile) végén, a legalján tudjuk beállítani, hogy milyen kapcsolatokat keresünk. Pontokba szedve látható, hogy mely bepipálható parancs mit jelent.
  1. What type of messages will you accept? - Milyen üzenteket szeretne fogadni?
   • I’ll accept only Introductions - Csak Bemutatkozásokat fogadok.
  2. Opportunity Preferences - Lehetőségek

   What kinds of opportunities would you like to receive? - Milyen lehetőségek érdeklik?

  3. What advice would you give to users considering contacting you? - Milyen tanácsot adna azon felhasználóknak, akik szeretnék Önnel felvenni a kapcsolatot?

 2. Szabja Testre Főoldalon Megjelenő Tartalmát
  18 különböző, ki/bekapcsolható beállítás talál az Account Setting-ben.
  Meghatározhatjuk, hogy hány Status Update (bejegyzés az üzenőfalon) jelenjen meg (10db - 25db) a How many updates do you want on your homepage? kérdés alatti legördülőben.

Ha van beállításokkal kapcsolatban kérdése, tegye fel nekem a Linkedin Képzés oldalán.

Linkedin Képzés logóSzeretne többet megtudni a Linkedin-ről magyarul, hatékonyabban használni a Linkedin-t, Linkedin Céges oldalat építeni, vagy megtudni a cége hogyan kommunikálhat jobban a Linekdin révén?

Keresse meg a Linkedin-Képzést +36 70 932 8054

A bejegyzés trackback címe:

https://linkedin-kepzes.blog.hu/api/trackback/id/tr524916517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.