Cseh, juhéjj! Dán, juhéjj! Francia, juhéjj! Holland, juhéjj! Indonéz, juhéjj! Japán, juhéjj! Kóreai, juhéjj! Lengyel, juhéjj! Maláj, juhéjj! Német, juhéjj! Norvég, juhéjj! Olasz, juhéjj! Orosz, juhéjj! Portugál, juhéjj! Román, juhéjj! Spanyol, juhéjj! Svéd, juhéjj! Török, juhéjj! Magyar, nem juhéjj!

Ha nem érted mire gondolok, akkor jelzem, hogy augusztus 27-e óta már 18 nyelven lehet hirdetni a LinkedIn-en, magyarul viszont még nem.

A LinkedIn Ads-ben ezentúl mi is tudunk hirdetni csehül, lengyelül, vagy németül, ahogy a LinkedIn blogja írja. Ez azt jelenti, hogy Ausztriát, Csehországot, Lengyelországot immár Magyarországról is le lehet fedni.

Ez nagyon jó hír a hirdetőknek és a magyar exportra termelőknek, szolgáltatóknak és fordítóknak is. Így az osztrák, orosz, cseh, német, román piacokra is lehet hirdetni. Nagy lehetőség ez.

Ha segítség kell a hirdetés területén, mert vannak ám trükkök, akkor szívesen segít a LinkedIn-Képzés

LinkedIn Képzés logóSzeretnél többet megtudni a LinkedIn-ről magyarul, hatékonyabban használni a LinkedIn-t, Céges oldalat építeni, vagy megtudni a céged hogyan kommunikálhat jobban a LinekdIn révén?

Keresd meg a LinkedIn-Képzést +36 70 932 8054

A bejegyzés trackback címe:

https://linkedin-kepzes.blog.hu/api/trackback/id/tr494743233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása