Nem voltam eddig se főnök, se vezető. Viszont ismertem főnököt és vezetőt is.

Most egy olyan vezetőről szeretnék írni, aki a szerelem márkámat (love brand) vezeti.

Pétert nem ismerem, azt  hiszem. Nem itt nőtt fel, de cége mégis a San Francisco-i cégközpont mellett Budapesten is otthon van.

Péterről kiderült, hogy ő az első magyar Linkedin Influencer, és igazán jó benyomást keltett az írásával. Bemutatta nekem, hogy ő egy vezető, méghozzá egy jó vezető. Én mindig női főnökökkel dolgoztam jól, mert az empátiájuk sokkal jobb vezetővé tette őket. Ők nem voltak olyan versengők,  mint a férfiak. Péter viszont ugyanolyan, vagy még jobb vezetői skill-ekkel rendelkezik. Beszélget.

Nem is akárhogy beszélget. A saját estéjéből lop időt és ad az alkalmazottainak. Időnként elmennek együtt vacsorázni, kettesben. Az An Important Dinner Árvai Péter, a Prezi.com CEO-jának, bejegyzése, melyben bemutat 3 beszélgetést, melyekből kiderül, hogy a személyes beszélgetés egy már startup-on túli vállalatnál is nagyon fontos, sőt érdekes lenne ezt bevezetni nagy vállaltoknál is.

LinkedIn Képzés logóSzeretne többet megtudni a Linkedinről magyarul, hatékonyabban használni a Linkedint, Céges oldalat építeni, vagy megtudni a cége hogyan kommunikálhat jobban a Linekdin révén?

Keresse meg a Linkedin-Képzést +36 70 932 8054

In English you can find us on DrLinkedin.com

A bejegyzés trackback címe:

https://linkedin-kepzes.blog.hu/api/trackback/id/tr695131925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása