linkedin-hagyma.pngGyakran van, hogy aktív Linkedin felhasználó ismerőseimben is felmerül, hogy mit is jelentenek ezek a szintek: 1st, 2nd, 3rd, Group, Out of your network.

Talán azért is meglepő ez, mert ezen ismerőseim nagy része aktív volt valamikor a WiW-en (ma IWIW) is, ahol ez ugyanúgy megvolt.

Tehát, a legegyszerűbben így tudom elmondani:

  1. A feleségem a Linkedinen az első szintű (1st, first [förszt]) kapcsolatom
  2. A feleségem kollégája Dániában a másod szintű (2nd, second [szekönd]) kapcsolatom
  3. A feleségem kollégájának a férje Dániában a harmad szintű (3rd, third [szörd]) kapcsolatom
  4. Aki nincs a kapcsolati rendszeremben, de van olyan csoport (group [grup]), amiben mindketten tagok vagyunk, de nincs a kapcsolati hálónkban se első, se másod szintű kapcsolataink, akkor a Linkedin azt írja ki: Group
  5. Ha valakivel nincs a kapcsolati hálónkban se első, se másod szintű kapcsolataink, sem pedig nem vagyunk közös csoport tagjai, akkor a Linkedin azt írja ki: Out of your network (kapcsolati hálódon kívül [áut of júr netvörk])

LinkedIn Képzés logóSzeretne többet megtudni a Linkedinről magyarul, hatékonyabban használni a Linkedint, Céges oldalat építeni, vagy megtudni a cége hogyan kommunikálhat jobban a Linekdin révén?

Keresse meg a Linkedin-Képzést +36 70 932 8054

In English you can find us on DrLinkedin.com

A bejegyzés trackback címe:

https://linkedin-kepzes.blog.hu/api/trackback/id/tr385309468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása