Mit jelent a LION?

2012.04.02. 17:30

LION.jpgTudsz angolul? És tudod, hogy oroszlánt jelent? Igen. De itt nem csak azt jelenti.

 

Igen, mert a LION is erős, a LION is a helyi szavannák királya. És még ennél is sokkal többet jelent, mert azt is jelenti, hogy Linked In Open Networker.
Ahogy azt már azok tudják, akik hallottak engem a LinkedIn-ről előadni, mindig elmondom, hogy a LinkedIn-en (ahogy az élet többi területén is) két féle kapcsolati stratégia található.

  1. Kapcsolat tartó, akinek egy lineáris karriere van, annak ez teljesen megfelel.
  2. Kapcsolat építő, akinek több féle kapcsolati köre van, azok pedig ezt a stratégiát követik. Erre szinonima a LinkedIn saját zsargonban a LION.


Én egy LION vagyok. A kapcsolati hálóm olyan nagy, hogy azt a labs.linkedin.com által az iwiw egyik korai fejlesztésének, a hálózati térképnek a linkedin-es változata nem tudja megjeleníteni.

Miért is jó LION-nak lenni? Mert össze tudom kapcsolni a világot. Mert el tudom juttatni a számomra fontos információt sok ezer embernek. Mert el tudom juttatni a Te üzeneted is.

 

LinkedIn Képzés logóSzeretnél többet megtudni a LinkedIn-ről magyarul, hatékonyabban használni a LinkedIn-t, Céges oldalat építeni, vagy megtudni a céged hogyan kommunikálhat jobban a LinekdIn révén?

Keresd meg a LinkedIn-Képzést +36 70 932 8054

A bejegyzés trackback címe:

https://linkedin-kepzes.blog.hu/api/trackback/id/tr894356946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása