LinkedIn-en a weboldalunk így nem szépÉrdemes egy pillantást vetni az én profilomra és megnézni, hogy hogy alakítottam ki ezt a két profil tömböt.

Ahogy lászik lehet web oldalt is beileszteni. Ezek általában így néznek ki:

 

 

Ugyanakkor, ha valakinek mondjuk 2 vagy 3 website-ja is van (ennél többet nem lehet beszúrni), akkor azokat is be tudja emberi szemnek is ÉRTHETŐ módon szúrni.

LinkedIn-en a weboldalunk így szép

Twitter-ből is be lehet szúrni többet. Nekem pillanatnyilag két fontosabb twitter fiókom van, amit szeretnék, ha követőim figyelnének, így azt a kettőt szúrtam be (TamasBanki, ez ugye a nevem, azaz a személyes és természetesen LinkedIn Képzésként is tweet-elek).

Azt írom, hogy innen a LinkedIn-ről csiripelek? Igen, mert mind némelyik csoportban {rövidesen írok a csoportokról is}, valamint a főoldalon lehetőségem van a közlendőmet megosztani a Twitter-en is.

És akkor itt van a 3 website, ha valaki meg szeretné őket nézni:
TamasBanki.com
LinkedIn Képzés
Hungary Business Society (ez a LinkedIn legnagyob üzleti csoportja Magyarországon. LÉGY TAGJA!)

És a két Twitter fiókom:
TamasBanki
LinkedIn_Kepzes 

 

LinkedIn Képzés logóSzeretnél többet megtudni a LinkedIn-ről magyarul, hatékonyabban használni a LinkedIn-t, Céges oldalat építeni, vagy megtudni a céged hogyan kommunikálhat jobban a LinekdIn révén?

Keresd meg a LinkedIn-Képzést +36 70 932 8054

A bejegyzés trackback címe:

https://linkedin-kepzes.blog.hu/api/trackback/id/tr784381383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása