twitter-linkedin-logos-w-q-mark.jpg

A Twitter és a LinkedIn 2009 óta működött együtt.

Némely LinkedIn felhasználó szinkronizálta a két szolgáltatást, így ha az egyiken készült egy bejegyzése, akkor azt a másikra is kiposztolta. Ez most a Twitter stratégiájának változása miatt megszűnik. DE...

...nincs semmi veszve.

if-Li-then-Tw.jpgLegegyszerűbben ezt az ügyet úgy tudjuk feloldani, ha elkezdjük használni az ifttt.com szolgáltatását. Mi az if t.t.t. értelme? Ez a programozás alapja: if this then that = ha ez, akkor az; azaz ha mz történik, a /x legyen. Avagy, ha a LinkedIn-en megjelenik egy postom, akkor az menjen ki a Twitterre is.

Nagyon jó kis ketyere, az ifttt, amit mindenkinek ajánlok használni, aki tartalmat generál és nem szeretne minden felületen külön bejegyzéseket írni.

Köszönet a PELLAnak.

LinkedIn-Képzés segít, ha több kérdésed van. Rövidesen jön az angol oldal is.

A blog.linkedin.com alapján

LinkedIn Képzés logóSzeretnél többet megtudni a LinkedIn-ről magyarul, hatékonyabban használni a LinkedIn-t, Céges oldalat építeni, vagy megtudni a céged hogyan kommunikálhat jobban a LinekdIn révén?

Keresd meg a LinkedIn-Képzést +36 70 932 8054

A bejegyzés trackback címe:

https://linkedin-kepzes.blog.hu/api/trackback/id/tr384621088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása