9minutes.pngNagy általánosságban 9 percig tudunk egy dologra koncentrálni, fókuszálni. Ezért a LinkedIn gyártatott 9 darab videót, a 9 perc énmárka építésről, avagy karrierpálya karbantartásról.

Ezekkel a kis videókkal mutatja be a felhasználóknak, hogy miként tudják a LinkedIn Profiljukat mindig frissen, naprakészen tartani.

Természetesen a 9 percen felül a kereső szó sűrű tartalomnak, a fotónak is meg kell lennie. Ahogy azt már korábban írtam, az összefoglalás az egyik legerősebb folyamatos szöveg, ahova a a SEO szavainkat befűzhetjük.

A LinkedIn-re mielőbb fel kell iratkozni. Miért? Hát erre az előbb ássuk meg a kutunk, mielőtt még szomjasak leszünk, azaz, ahogy JobAngel is mondja, késő lesz akkor LinkedIn Profilt építeni, amikor már nincs állásunk.

És itt a kilenc percről szóló videó sorozat 9 része:

 

 

 

 

LinkedIn Képzés logóSzeretnél többet megtudni a LinkedIn-ről magyarul, hatékonyabban használni a LinkedIn-t, Céges oldalat építeni, vagy megtudni a céged hogyan kommunikálhat jobban a LinekdIn révén?

Keresd meg a LinkedIn-Képzést +36 70 932 8054

A bejegyzés trackback címe:

https://linkedin-kepzes.blog.hu/api/trackback/id/tr244755651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása