10millioUK.pngTíz millió brit tag, a profik 80%-a.

Miért fontos ez, miért került ide a Linkedin blogomba? Mert nagyon fontos lépés ez a Linkedin életében. Az Egyesült Királyság szakmai közösségében (professionals) 5-ből 4 tagja a Linkedin-nek. Ami azt is jelenti, hogy a 3. legnagyobb tagsággal bíró országa. És mind két másik komoly méretkülönbséggel van Anglia előtt. Ez a másik két ország az Egyesült Államok és India.

A Linkedin hivatalos infografikája a jelen állapotról.

3 éve a Linkedin-nek 3 millió tagja volt a UK-ben, ami azt jelenti, hogy három év alatt a tagság megháromszorozódott - írja Ariel Eckstein, a Linkedin EMEA régiós igazgatója.

Jövőre lesz 10 éves a Linkedin, sőt igazából idén decemberben, amikor megalakult. Az interneten már elérhető volt 2003 májusában.

LinkedIn Képzés logóSzeretnél többet megtudni a LinkedIn-ről magyarul, hatékonyabban használni a LinkedIn-t, Céges oldalat építeni, vagy megtudni a céged hogyan kommunikálhat jobban a LinekdIn révén?

Keresd meg a LinkedIn-Képzést +36 70 932 8054

A bejegyzés trackback címe:

https://linkedin-kepzes.blog.hu/api/trackback/id/tr334786322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása