szuk_ing_1.jpgAz öt részes mini sorozatom harmadik részénél tartunk. Most a Linkedin Profilok láthatóságáról lesz szó.


Én más stratégiával viselkedem a Linekdin-en, mint Ön és nyilván a teljes 175+ milliós tagság minden tagja másként használja a Linkedin-t.

Igen, vannak, akiknek sok az, ami a Linkedin-en van. Nekik segít ez az öt részes mini sorozat, aminek a harmadik részét olvassa. Ebben a sorozatban 10 jó tanáccsal szolgálok a szűkíteni vágyóknak.

Leírom a módszert és fűzök is hozzá pár szót.

dőlt és félkövér betűs két pontot dolgozom fel ebben a bejegyzésben.

  1. Kapcsolat Rejtés
  2. Email Korlátozás
  3. Meghívók
  4. Csoportok
  5. Profil láthatóság
  6. Láthatatlanság
  7. Linkedin Kommunikáció Megszüntetés
  8. Megjelenés Törlése Hirdetésekből
  9. Kapcsolatba Lépés Korlátozása
  10. Szabd Testre Főoldaladon Megjelenő Tartalmat

dőlt betűs szöveg a módszer, a normál betűs szöveg az Bánki Tamás szakértői véleménye, hogy mikor érdemes ezt használni.

  1. Profil láthatóság
    A Linkedin-en be lehet állítani, hogy mennyire legyünk láthatóak, a keresők általi ránk találás esetén. Ugyanis, a keresők nagyon előnyösen rangsorolják a nevünket a Linkedin miatt.
    Meg tudjuk oldani azt a Linkedin-en, hogy minden látszódjon (mint az én esetemben), vagy csak néhány információ legyen látható, vagy semmi sem.
    A "Change your profile photo & visibility »"-vel beállítható, hogy ki lássa a Profil képünket:
    A "Select who can see your activity feed"-del azt tudjuk beállítani, hogy ki lássa az aktivitásunkat. Itt egy legördülő menüben tudjuk kiválasztani a fentieken kívül az "Only You"-t, azaz, hogy csak mi magunk lássuk.
    A "Select who can see your connections"-szel beállíthatjuk, hogy ki lássa a kapcsolati hálónkat. Itt 2 választható lehetőség közül választhatunk: "Your Connections" (a kapcsolati hálónk) és a már fent említett "Only You".
    Ezzel a beállítással is láthatatlanabbá vállunk, és főleg az énmárkánkat építhetjük le itt: "Show/hide "Viewers of this profile also viewed" box", ha a "Display "Viewers of this profile also viewed" box on my Profile page" elől kivesszük a pipát.

  2. Láthatatlanság
    Ez leginkább akkor fontos, amikor versenytársaink profilját, kapcsolatait szeretnénk feltérképezni. Tehát van egy "lopakodó" állapot is a Linkedin-en. Ezt itt tudjuk beállítani: "Select what others see when you've viewed their profile"
    Ha itt a "You will be totally anonymous."-t állítjuk be, akkor azt se láthatjuk, hogy ki nézett meg minket.
    Ez jelenik csak meg: Linkedin Member
    Ebben az esetben: "Anonymous profile characteristics such as industry and title" a nevem nem, de az iparágam és a pozicióm megjelenik.
    Csak ez jelenik meg: Someone in the Consulting function in the Online Media industry
    Míg a mostani beállításom ez: "Your name and headline (Recommended)", azaz az ajánlott.

LinkedIn Képzés logóSzeretnél többet megtudni a LinkedIn-ről magyarul, hatékonyabban használni a LinkedIn-t, Céges oldalat építeni, vagy megtudni a céged hogyan kommunikálhat jobban a LinekdIn révén?

Keresd meg a LinkedIn-Képzést +36 70 932 8054

A bejegyzés trackback címe:

https://linkedin-kepzes.blog.hu/api/trackback/id/tr404890203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása