hu-linkedin-com-stat-2011-11_2012-11.pngA jövőben folyamatosan követhetőek lesznek Magyarország Linkedin statisztikai adatai a Linkedin Képzés weboldalán, ahol követhető, hogy pontosan hányan használják a Linkedin-t hazánkban.

Sok keresgélés után sikerült találnom egy olyan oldalt, ahol nagyon sok statisztikát találhatunk. Így leltem rá a hazai felhasználói adatokra is. Ennek köszönhetően a Linkedin Képzés oldalán bárki megtekintheti Magyarország Linkedin felhasználási adatait. A fenti linkre kattintva azonnal a megfelelő oldalra kerül.

Mivel Magyarországon egyéb Linkedin statisztika 2012. novemberében nem található, így a Linkedin-Kepzes.hu az egyetlen hazai oldal, ahol ilyen adatokat találunk, mely a szolgáltató quantcast.com-nak köszönhetően folyamatosan frissül.

A bejegyzés trackback címe:

https://linkedin-kepzes.blog.hu/api/trackback/id/tr484911732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása