breaking_news.pngKerek szemmel néztem, hogy vajon tényleg eltűnt-e (E L T Ű N T ! ! !) a Linkedin Events (esemény naptár) a More felirat alól legördülő menüből.


Egy percig nem is értettem a dolgot, aztán rájöttem, biztos a Linkedin megint változtatott valamit.

1 órát dolgoztam egy bejegyzésen, amit itt hagyok mementónak. Mert a Linkedin Events (esemény naptár)

 E L T Ű N T ! ! ! 

ELTŰNT a GitHub

Az Eventre marad az Eventbrite vagy a Meetup vagy van még több, de most csak ez a kettő jutott az eszembe.

Az Eventbrite egyedi rendezvények szervezésére, jegyeinek kezelésére való, míg a Meetup rendszeres, általában kisebb rendezvényekre találtatott ki, mely jól értesíti a jelentkezőket.

A fő különbség a jegy. Az Eventbrite erre sokkal jobb, míg a Meetup az ingyenes rendezvényekre jobb.

Ezt írja a Linkedin:

LinkedIn Events - Shutdown

What is happening to the LinkedIn Events application?

Last Updated: 11/02/2012

LinkedIn will be shutting off the LinkedIn Events application effective November 26, 2012.

At LinkedIn, we want to provide a simple and efficient experience for all members. So from time to time, we take a look at our set of features to evaluate how they're being used by our members. Part of this process sometimes means we decide to eliminate a feature, so we can better invest our development resources in building more great LinkedIn products for members like you.

There are still many ways to spread the word about upcoming events. You can always share links about events from your homepage, or in relevant groups.

Linkedin Események - Lezárva

Mi történik a Linkedin Események bővítménnyel?

Utoljára frissítve: 2012. november 2.
A Linkedin lezárja a Linkedin Események bővítményt, 2012. november 26-án (tegnap, hétfőn)

A Linkedin-nél az a célunk, hogy minden felhasználónak egyszerű és hatékony felhasználói élményt nyújtsunk. Tehát időnként átnézzük a szolgáltatott funkcióinkat, elemezzük azok felhasználási módját. Ebből kifolyólag néha törlünk egy-egy funkciót (ilyenre én nem emlékszem), hogy több energiát fektethessünk több szuper Linkedin termék fejlesztésébe, a Linkedin felhasználók javára. (sic!)


Azért sok módja maradt az események meghirdetésére a Linkedin-en. Mindig meg tudod osztani a Home oldalon, vagy a releváns csoportokban.

Mint egy régi aktív Linkedin felhasználó, ilyen baklövést még nem láttam a Linkedin oldaláról.

Régebbi bejegyzésem, mikor még nem hittem a szememnek, akkor íródott:

Most az Application-öket (bővítmény) faragja le, hogy ezzel is az amúgy tavalyi évben egy év alatti 60%-os fejlődést mutató előfizetéses felhasználói számát növelje tovább.

És akkor a hogy tudjunk mégis Linkedin Eventet létrehozni.

eltunt_events.pngHol is láthatjuk, hogy eltűnt a Linkedin Event?

Ahogy látjuk, a More alatt van egy legördülő menüsor, ahol a különböző, korábban az Edit Profile-ban a profilunkhoz adott bővítmények sorát látjuk itt.

Ilyen a Polls, SlideShare, Blog Link, Amazon, Google Presentation, My Travel, valamint a Get More App. Azt előadásaimban mindig mondom, hogy csak 6 application-ünk lehet, de eddig az Events hasonlóan a fenti Answers-hez, beépített funkció volt.

      1. Ahhoz, hogy törölni tudjuk egy-egy eddigi bővítményünket, ide a Get More Application-re kell gombolni.
      2. Ott a már meglévő, és törölni kívánt application-re.
        bovitmenyek.png










      3. Majd a Remove gombbal eltávolítjuk az applicationt, amire kevésbé van szükségünk, mert mint fent írtam, csak 6 bővítményünk lehet.remove_app.png 
        És 4. pont szerint hozzáadhatunk egy újabbat.


      4. Vissza a Get More Application-re és kiválasztjuk a nekünk fontos bővítményt és az Add Application gombbal hozzáadjuk a Profilunkhoz. add_app.png eállíthatjuk, hogy megjelenjen a Profilunkon a "Display on my profile" bepipálásával és a "Display on LinkedIn homepage"-el pedig azt tudjuk láttatni saját magunk számára, hogy a Home felületen megjelenjen, azaz lássuk, hogy ismerőseink mely rendezvényen vesznek részt, így mi is elmehessünk oda.

 

Ezért a cikkért külön köszönet jár Himer Csillának, aki egy jó kérdéssel rávilágított a Linkedin újabb tanulhatóságára.

Ha van beállításokkal kapcsolatban kérdése, tegye fel nekem a Linkedin Képzés oldalán.

Linkedin Képzés logóSzeretne többet megtudni a Linkedin-ről magyarul, hatékonyabban használni a Linkedin-t, Linkedin Céges oldalat építeni, vagy megtudni a cége hogyan kommunikálhat jobban a Linekdin révén?

Keresse meg a Linkedin-Képzést +36 70 932 8054

A bejegyzés trackback címe:

https://linkedin-kepzes.blog.hu/api/trackback/id/tr294927817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása