Öregdiák azaz Alumni

2013.02.02. 08:52

alumni.pngA Linkedin blogja ismét foglalkozik az Alumni tool-lal. Ezzel eszközzel megnézhetjük, hogy a kapcsolataink közül kivel jártunk egy iskolába és növelhetjük is a kapcsolati hálónkat.

Pedig nem egy új keletű eszköz a Linkedinen az Alumni.

Ezeken kívül statisztikákat is mutat a Linkedin. Megnézhetjük, hogy:

  • hol élnek a legtöbben?
  • hol dolgoznak a legtöbben?
  • mivel foglalkoznak a legtöbben?
  • mit tanultak a legtöbben?
  • melyik készséget állították be a legtöbben?
  • miként kapcsolódunk egymáshoz?

Szűkíthetünk évfolyamokra. És leválogathatjuk azokat, akik nem töltöttek ki évet.

Kiválaszthatjuk, hogy csak az 1. szinű kapcsolatainkat lássuk és/vagy a másod és/vagy aharmad szintű és/vagy a csoport tagtársainkat.

És ezt az összes volt iskolánkra megtehetjük. Ezért lehet fontos, főleg a fiataloknak, hogy a gimnáziumot is megadják, sőt az általános iskola megadása sem butaság, mert az is 8 év networking.

Ezt a témát is Taubert István vetette fel. Érdemes jóban lenni Istvánnal, mert nagyon sokat olvas, és mindig érdekes témákat hoz fel.

LinkedIn Képzés logóSzeretne többet megtudni a Linkedin-ről magyarul, hatékonyabban használni a Linkedin-t, Céges oldalat építeni, vagy megtudni a cége hogyan kommunikálhat jobban a Linekdin révén?

Keresse meg a Linkedin-Képzést +36 70 932 8054

In English you can find us on DrLinkedin.com

A bejegyzés trackback címe:

https://linkedin-kepzes.blog.hu/api/trackback/id/tr645057212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása