Linkedin Consultant Ingyenes Likedin Profil elemzéseA Linkedin Cégesoldal több, mint aminek gondolhattuk.

Megint kaptam Taubert Istvántól egy kis inspirációt.

 

  1. Naponta érdemes tartalmat megosztani itt.
    Legyen az saját, vagy bármilyen. Itt az ember lehet a cége content managere (tartalom felelőse).

  2. Tegyük közzé a Linkedin Cégesoldalunk létét a blogunkban, a weboldalunkon, esetleg a Linkedin belső levelezésünk végén.

  3. Hívjuk meg követőinek a kapcsolatihálónkat.
    Ugyanis lehet, hogy nekik is, esetleg ismerőseiknek tudunk így hasznos iparági üzeneteket eljuttatni, őket is követővé tenni, majd a vásárlóinkká.

  4. Tegyük sajtóközleményeinket, céges negyedéves, éves riportjainkat itt is közzé.
    Sőt, már a Prezinket, Scribdünket és természetesen a Linkedin tulajdonában lévő SlideShare-ünket is megoszthatjuk itt (is).

  5. Legyen a Cégesoldalunkon egy vonzó, erős, érdekes képünk, melynek mérete minimum 646 px széles és 220 pixel magas lehet, mint például a waste-2-energy.com vagy a ge.com képe.

  6. Mindenképp adjuk hozzá a szolgáltatásainkat, termékeinket, mint én tettem a Linkedin Képzés Cégesoldalán, vagy Prezi.com (a méltán híres magyar világcég).

  7. Követőinket kérjük meg, hogy írjanak véleményt a termékeinkről, szolgáltatásainkról.

 

LinkedIn Képzés logóSzeretne többet megtudni a Linkedinről magyarul, hatékonyabban használni a Linkedint, Céges oldalat építeni, vagy megtudni a cége hogyan kommunikálhat jobban a Linekdin révén?

Keresse meg a Linkedin-Képzést +36 70 932 8054

In English you can find us on DrLinkedin.com

A bejegyzés trackback címe:

https://linkedin-kepzes.blog.hu/api/trackback/id/tr945098958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása