tamas_banki_cv.jpgSokan a Linkedinen nem is annyira a Trend miatt vannak, hanem, mert munkát keresnek. Azaz a Trend és a Munka iránti érdeklődés vonza az embereket a Linkedinre.

És ez nem csak Magyarországon van így.

5. Legyünk Munkára Készek a Linkedin Képünkön

Azt nem mondhatom, hogy egy rossz kép miatt veszíthet el valaki egy munkát, ugyanakkor egy jó kép biztosan előtérbe hozhatja az ember.

Egy profi fotó ékesíti a Linkedin Profilt. Mérete minimum 200×200px, de sokkal jobb, ha nagyobb, azaz maximum 500×500px. Igen, jól látja, négyzet alakú képet vár a Linkedin, és az összes közösségi média oldal és fórum oldal is a négyzetet szereti. Valamint a kép nem lehet nagyobb mint 4MB. És lehet JPG, GIF vagy PNG kiterjesztésű.

700%-kal többen néznek meg olyan profilt, amelyikhez van kép, mint a képteleneket. Ugyanakkor még bizalomgerjesztőbb a "fogas mosoly". Továbbá fontos, hogy legyünk munkára öltözve, ne farsangra. Nézzünk a kamerába és a fejünk, szemünk, testünk forduljon balra. Az ilyen fotót szakemberrel is készíttethetjük, ilyen például Mayer András, profi fotós.

És öltözzünk sikeresnek. Úgy, ahogy magunkat látni szeretnénk. És annál egy kicsit jobban.

A Jobvite szerint 2012-ben az USA-ban a HR/toborzó cégek 93%-a használta a Linkedint. (2011-ben ez 87% volt, míg 2010-ben 78%.)

LinkedIn Képzés logóSzeretne többet megtudni a Linkedinről magyarul, hatékonyabban használni a Linkedint, Céges oldalat építeni, vagy megtudni a cége hogyan kommunikálhat jobban a Linekdin révén?

Keresse meg a Linkedin-Képzést +36 70 932 8054

In English you can find us on DrLinkedin.com

A bejegyzés trackback címe:

https://linkedin-kepzes.blog.hu/api/trackback/id/tr235104661

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása