1mrd.png4× annyian találnak rá arra, aki hatékonyan használja a Linkedin tanúsítást, az endorsement-et, mint aki nem. 58 millióan használjuk.

Ez nem csak az énmárka építésére, hanem az "őmárka" építésének is az eszköze. Azaz ezzel építhetejük ismerőseink márkáját is.

Nem kellett hozzá félév se és elértük az 1 milliárd endorsement-et. A több ezer készség, amit a Linkedintől kezdve a Hungarian-en át a Waste to Energy-n keresztül a Passive House-ig.

Amióta a Linekdin elindította az Endorsement tanúsításait, azóta megduplázódott az ajánlások adása is.

Viszont kiemelten fontos az Endorsement karbantartása. Ehhez készítettem egy videót, aminek segítségével ki tudja gyomlálni a szükségtelen tanúsításokat, áttekinthetőbbé és a prioritásokat előtérbe tudják emelni.

 

És ehhez az 1 000 000 000 tanúsításhoz készített a Linkedin egy infografikát.

LinkedIn Képzés logóSzeretne többet megtudni a Linkedinről magyarul, hatékonyabban használni a Linkedint, Céges oldalat építeni, vagy megtudni a cége hogyan kommunikálhat jobban a Linekdin révén?

Keresse meg a Linkedin-Képzést +36 70 932 8054

In English you can find us on DrLinkedin.com

A bejegyzés trackback címe:

https://linkedin-kepzes.blog.hu/api/trackback/id/tr605128083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása