kereso.png2013. március 25-től, amikor Magyarországot ismét hó lepte el, akkor a Linkedin bevezette az új keresési rendszerét. A Linkedin is tovább fejlesztett keresést vezet be.

Melyet egyelőre csak az USA-ban élvezhetnek a felhasználók.

Ezentúl a Linkedinen is szabadon kereshetünk majd, azaz egyszerűbben kereshetünk az állások, cégek, emberek és csoportok között, a keresés külön átállítása nélkül írja a Linkedin Blog alapján a Mashable.

Tudta, hogy a Linkedinen az elmúlt egy évben 5,7 milliárd keresést hajtottunk végre?

Valamint 4 új keresés segítő funkciót is ad:

  • Auto-complete: Linkedin felajánl találatokat, melyek a keresések gyakoriságával megtanulják a kereséseinket, így leszünk eredményesebbek.
  • Ajánlott találatok: Ha beírjuk azt, hogy 'product manager' láthatjuk az embereket és az állásokat ezzel a kereső kifejezéssel.
  • Kiterjesztett mély keresés: Most majd tudja használni a földrajzi, a cég vagy az iskola beállításokat is.
  • Automata figyelmeztetés: A Linkedin elmenti majd a keresésünket és annak alapján figyelmeztet, ha van új találat. Ez nagy segítség lehet mind az üzletembereknek, mind a munkaerő áramlásban érdekelteknek, legyenek HR-esek, vagy álláskeresők).

Ennek a szolgáltatás fejlesztésnek hála nyilván sokkal többen keresnek majd a Linkedinen, és nem hagyják el az oldalt a Google találataiért.

LinkedIn Képzés logóSzeretne többet megtudni a Linkedinről magyarul, hatékonyabban használni a Linkedint, Céges oldalat építeni, vagy megtudni a cége hogyan kommunikálhat jobban a Linekdin révén?

Keresse meg a Linkedin-Képzést +36 70 932 8054

In English you can find us on DrLinkedin.com

A bejegyzés trackback címe:

https://linkedin-kepzes.blog.hu/api/trackback/id/tr765172502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása