Bánki Tamás: A MAGYAR Linkedin kézikönyv - ára 2990Ft

Vége a téli tavasznak, jön a hideg tél és végre itt a leghasznosabb könyv, amivel felturbózhatja vagy kialakíthatja, felépítheti személyes vagy céges a Linkedin jelenlétét.

2013 harmadik és negyedik negyedévében megírtam és 2014 legelején megjelent a könyv, ami igazán hiánypótló.

A könyv 18 fejezete egyszerűen és hatékonyan mutatja be a világ legnagyobb üzleti, szakmai közösségi oldalát. A 152 oldalnak köszönhetően könnyen használható a könyv. Van benne szó a Személyes Profilról, a Csoportokról és a Céges oldalakról, a Keresésről és a Hirdetésről.

A nagyon felhasználóbarát könyv ad egy hat hetes kurzust, melynek segítségével az olvasó felépítheti saját Linkedin Profilját, természetesen szükség esetén elérhető vagyok Skype-on: DrLinkedin

Az Underground Kiadó rugalmasságából fakadóan könnyen módosítható a könyv, az újabb tudásokkal és a változásokkal, így a könyv akár fél évente frissülhet. 

A közösségi oldalak témájában már több könyv megjelent, de a gazdaságilag (B2B, munkaerő áramlás) fontos és hatékony közösségi platformról most jelent meg az első könyv Magyarországon.

Kérek egy könyvet!

Az ára igazán kedvező, csak 2990Ft, melyet postai úton juttatok el minden megrendelőnek, az általa megadott címre.

A könyves képre kattintva lehet megrendelni az első magyar nyelvű Linkedin könyvet.

Kérdezzen bátran a Linkedinnel kapcsolatban! +36 70 9328054

A bejegyzés trackback címe:

https://linkedin-kepzes.blog.hu/api/trackback/id/tr915778693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása