eu-usa-zaszlo.jpgCsak az Egyesült Államkban a KKV 3 trillió dolláros1 forgalomért felel. Ehhez képes az EU-ban 2012-ben 3,39 trillió euróval2 járult hozzá az EU-s GDP-hez. Ez összesen 1720 trillió forintot tesz ki. És ehhez a Linkedin felhasználói nagyon sokat hozzá adtak.

Az USÁ-ban az állások 60%-át a kkv foglalkoztatja. E két okból a Linkedin nagyon támogatja az small and medium businesst (SMB {SME az EU-ban} kis- és közép vállalatok, KKV).

Ahogy én is, a Linkedin is segíti a személyes márka, az "énmárka" építést; marketing eszközöket fejleszt és ad a kkv-k kezébe; segít a termékek értékesítésébe és a legjobb munkaerő felvételében is.

90%-uk használja a közösségi médiát, a maradék 10% is tervezi használni a jövőben. Kétharmaduk így éri el az ügyfeleit, 94%-uk marketing tevékenységét folytatja ezzel az eszközzel. Majd' a felük tanul is a közösségi média által, igénybevételével. 

A gyorsan fejlődő szervezetek legnagyobb arányú marketing költése a közösségi médiumok felé fordul. 26%-al többet költenek erre, mint az offline hirdetésre, de a még az online hirdetéseknél is több, mint 16%-al többet költenek. Brand építés szempontjából 90%-uk elégedett. Még a "szóbeszéd"-hez is a közösségi média eredményességét jelzi 88%-uk. 

A Linkedin felhasználó kkv-k, az USÁ-ban, azt jelezték, hogy háromnegyedüknél emelkedett hitelességi index, míg a több, mint 60%-uk szerint a Linkedin jobb elérést biztosított a vevőikhez.

1The Year of the Social Small Business

2ANNUAL REPORT ON EUROPEAN SMEs 2012/2013

 

Ezeket megalapozandó alkotta meg ezt az infografikát (nagyobb képért kattintson a képre):

 

A MAGYAR Linkedin kézikönyv megvehető vagy letölthető. Kattintson ide és kérdezzen bátran!

Linkedin Képzés logóSzeretne többet tudni a Linkedinről, magyarul? Szeretné hatékonyabban használni a Linkedint, esetleg Céges oldalat építeni, vagy megtudni a cége hogyan kommunikálhat jobban a Linekdin révén?

A Linkedin Képzés blogján olvashat bővebben a Linkedinről, magyarul.

Keressen meg a Linkedin Képzés - a Linkedin Magyarul +36 70 932 8054

In English you can find us on DrLinkedin.com

 

A bejegyzés trackback címe:

https://linkedin-kepzes.blog.hu/api/trackback/id/tr475839421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása