breaking_news.pngVége a Linkedin Csoport kérdőíveknek is 2014. május 15-én.

 

Megint egyszerűsíti az életét a Linkedin.

breaking_news.pngA Linkedin időnként töröl egy-egy funkciót (hogy miért, azt nem tudom - mindig van indoka, de az nekem, mint felhasználónak, nem ok), és most 2014. április 14-től törli a Céges oldalról a Products & Services (Termékek és Szolgáltatások, röv.: TSz) fület.

Linkedin magyarul?

2014.03.26. 18:00

linkedin-icon-logo-HD-100-hun.pngVégre van a Linkedin magyarul? Ehhez hasonló kérdést már tettem itt fel és akkor nem tudtam rá IGEN-nel válaszolni. Most is nehezen, de tudok igennel válaszolni.

cercas-europai-parlament-linkedin.pngA spanyol parlamenti képviselő az európaiak véleményére volt kiványcsi, írja az elections2014.eu. Az Európai Parlament Tájékoztatási Irodája Magyarországon segítségével megkaptam a csoporthoz a linket.

eu-usa-zaszlo.jpgCsak az Egyesült Államkban a KKV 3 trillió dolláros1 forgalomért felel. Ehhez képes az EU-ban 2012-ben 3,39 trillió euróval2 járult hozzá az EU-s GDP-hez. Ez összesen 1720 trillió forintot tesz ki. És ehhez a Linkedin felhasználói nagyon sokat hozzá adtak.

300 banana animgif300, no nem a film, hanem a "Linkedin Képzés Céges oldal" követőinek a száma a Linkedinen.

breaking_news.pngA Linkedin ma (2014. február 19.) tette közzé, hogy innentől követhetőek vagyunk mind.

lovebrand-employerbrand.pngAz Employer Branding már itthon is bevett fogalom, a munkaadók gondozzák is saját munkaadói márkájukat. A Linkedin egy kutatása szerint a Linkedinen jelenlévő cégek 83%-a szintén teszi ezt.

süti beállítások módosítása