linkedin-messages.jpgLinkedIn messages egy olyan (pl.: Chrome) szolgáltatás, amit olyanoknak javaslok csak bekapcsolni, aki nem szokott levelezni a LinkedIn-en, azaz SENKINEK nem javaslok.

Vagy mégis?

 


Miért? Mert ez csak azoknak való, akik csak maguk és csak 1 üzenetet szeretnének kifelé küldeni.

Ez egy beépülő eszköz és minden LinkedIn levelünkbe az ott beállított üzenetet teszi bele, így a személyes kommunikációnkat teljesen tönkreteszi.

Ha viszont sokaknak szeretnénk ugyanazt az üzenetet küldeni, akkor jó; pl. mikor sokan jelölnek be, akiket mind szeretnéd visszajelölni, de ekkor szeretnél velük egy linkekben vagy keresőszavakban gazdag levelet kiküldeni.

Érdemes észben tartani a létét és ki-bekapcsolni az igényünktől függően.

LinkedIn Képzés logóSzeretnél többet megtudni a LinkedIn-ről magyarul, hatékonyabban használni a LinkedIn-t, Céges oldalat építeni, vagy megtudni a céged hogyan kommunikálhat jobban a LinekdIn révén?

Keresd meg a LinkedIn-Képzést +36 70 932 8054

A bejegyzés trackback címe:

https://linkedin-kepzes.blog.hu/api/trackback/id/tr284598103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása