1 fiók, de mennyi profil?

2012.06.20. 16:51

Érdekes kérdése volt minap egy külföldi barátomnak, J.-nek.

És ahogy ez szokott lenni, elkezdtem a kisérletezgetést. Először elkészítettem a segítőmnek, Tamás Iván Bánkinak a szebbik Public URL-jét,

angol_public_url.jpg

majd elkészítettem neki a magyar profilját is.

magyar_public_url.jpg

Az egérrel a Profile: melletti English vagy a Hungarian szó fölé vittem az egeret, majd legördül egy menüsor. Itt tudunk nyelvet választani.

Ha nem az elsődleges nyelvnél vagyunk (az én esetemben az angol az elsődleges, így a magyarnál) megjelenik a leander virágának színével keretezett "Delete this profile" gomb is, amivel törölhetjük a más nyelveken (ez minden LinkedIn-en használható nyelven létrehozható) feltöltött profilunkat.

delete_this_profil_es_nyelv_valasztas.jpg

 

Azaz J. barátom kérdésére a válaszom az, hogy egy fiók akármennyi profil. Bár nem lehet mindnek teljesen különböző a Public Profile-ja

 

LinkedIn Képzés logóSzeretnél többet megtudni a LinkedIn-ről magyarul, hatékonyabban használni a LinkedIn-t, Céges oldalat építeni, vagy megtudni a céged hogyan kommunikálhat jobban a LinekdIn révén?

Keresd meg a LinkedIn-Képzést +36 70 932 8054

A bejegyzés trackback címe:

https://linkedin-kepzes.blog.hu/api/trackback/id/tr134600909

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása