breaking_news.pngMost olvastam a Linkedin blogján, hogy az öt éves Linkedin jelenlétemet azzal ünneplik [ezt ők lehet, hogy nem vették észre ;) ] hogy összeálltak a Youtube-bal.

linkedin-video-ad.pngMi is történik, eztán a Linkedin-en elhelyzetett apró hirdetések között megjelenhet a Youtube hirdetésünk egy 50×37 px-es képecskében.
A felhasználónk erre kattint.

ads-by-linkedin-members.png

Azaz ugyanúgy a 2 $ -os PPC alap áron érhetjük el, mint az eddigi hirdetéseket. És ugyanúgy beállíthatjuk, hogy napi maximum 10 $ -t költünk. Nincs tehát szükség hosszabtávú elköteleződésre, bár lehet ilyen hirdetésünk a 25.000 $ feletti hirdetési szerződéssel is.

A kattintás után a teljes itt látható 300×250 pixeles felületen megjelenik 30 másodperces videónk. Utána pedig eldöntheti a felhasználó, hogy átkattint-e a  landing page-ünkre; vagy akár a weboldalunkra, Linkedin cégesoldalunkra, Linkedin csoportunkba, vagy  bárhova irányíthatjuk az érdeklődőnket.

Content Marketing Institute (gráfért katt a képre) által legutóbb kiadott adatok szerint a Linkedin az első B2B hirdetési felület, megelőzve mind a Twitter-t, mind a Facebook-ot. Míg most összeáll a 4. Youtube-al, ami vélhetően mindkét félnek előrelépés lesz.

LinkedIn Képzés logóSzeretnél többet megtudni a LinkedIn-ről magyarul, hatékonyabban használni a LinkedIn-t, Céges oldalat építeni, vagy megtudni a céged hogyan kommunikálhat jobban a LinekdIn révén?

Keresd meg a LinkedIn-Képzést +36 70 932 8054

A bejegyzés trackback címe:

https://linkedin-kepzes.blog.hu/api/trackback/id/tr264874544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása