szuk_ing_1.jpgMint tudják, nekem, mint Linkedin oktatónak, képzőnek, trénernek, tágítanom kell a kapcsolati hálómat, hogy minél többen lehessenek az ügyfeleim, akiknek segíthetek a jobb eligazodásban a Linkedin felületén.

Így én más stratégiával viselkedem a Linekdin-en, míg Ön megint mással és nyilván a teljes 175+ milliós tagság minden tagja másként használja a Linkedin-t.

Igen, vannak, akiknek sok az, ami a Linkedin-en van. Nekik segít ez az öt részes mini sorozat, amit most kezdek. Amiben 10 jó tanáccsal szolgálok a szűkíteni vágyóknak.

Leírom a módszert és fűzök is hozzá pár szót.

A dőlt és félkövér betűs két pontot dolgozom fel ebben a bejegyzésben.

  1. Kapcsolat Rejtés
  2. Email Korlátozás
  3. Meghívók
  4. Csoportok
  5. Profil láthatóság
  6. Láthatatlanság
  7. Linkedin Kommunikáció Megszüntetés
  8. Megjelenés Törlése Hirdetésekből
  9. Kapcsolatba Lépés Korlátozása
  10. Szabd Testre Főoldaladon Megjelenő Tartalmat

A dőlt betűs szöveg a módszer, a normál betűs szöveg az Bánki Tamás szakértői véleménye, hogy mikor érdemes ezt használni.

1. Kapcsolat Rejtés

Itt csak két fajta döntés van. 100%-ig látszani, vagy egyáltalán nem. Ezt egyszerűen a "Select who can see your connections" linkre való lépéssel tudjuk beállítani.

Ez egy nagy döntés, mert ha nem vagyok látható, akkor nem tudják velem felvenni a kapcsolatot sem, de ha én épp kutakodok, és szeretném kikémlelni egyik versenytársam, akkor ezt így kell (ajánlott) csinálni.

2. Email Korlátozás

Beállíthatja az ember, hogy milyen típusú emailt , milyen sűrűséggel kapjon, kitől, melyik csoporttól, kitől kaphat meghívót.

Illetve kikapcsolható a Linkedin által küldött levél. Sőt a belső levelezés is, vagy az, hogy meghívhatja-e Önt a Linkedin egy kérdőív kitöltésére (ha ezt bekapcsolva hagyjuk is, akkor sem vagyunk kötelesek ennek eleget tenni).

Gyakran érzem már én is úgy, hogy eláraszt a levél tömeg, amit a Linkedin-ről kapok. Bár minden csoportnál beállítom, mikor belépek, hogy milyen sűrűséggel kapjak levelet, mégis sok lesz. S ilyenkor nem kell egyesével minden csoport beállításaiba bemennem, hanem erről az egy felületről beállíthatom ezt. Kikapcsolhatok, bekapcsolhatok emaileket.

LinkedIn Képzés logóSzeretnél többet megtudni a LinkedIn-ről magyarul, hatékonyabban használni a LinkedIn-t, Céges oldalat építeni, vagy megtudni a céged hogyan kommunikálhat jobban a LinekdIn révén?

Keresd meg a LinkedIn-Képzést +36 70 932 8054

A bejegyzés trackback címe:

https://linkedin-kepzes.blog.hu/api/trackback/id/tr344880262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása