women-can-do-it.pngA Linkedin blogjában jelent meg a egy infografika a nőkről, azaz, hogy mit akarnak a nők. Néhány kérdést tett fel több ezer nőnek a Linkedin.

Mint:

  • Mit szeretnél a munkádtól?
  • Mit jelent neked a siker?
  • Mi a legnagyobb kihívás a munkádban? 

A több ezer nő válaszolt a Linkedin kérdéseire. Mértek ki komoly eltéréseket egy-egy országban, ugyanakkor globális trendekre is következtethetnek.

Indiában érzik magukat a legsikeresebbnek, mert 93%-a a válaszadóknak válaszolt pozitívan a következő kérdésre: "Mondja meg, hogy sikeres volt-e a karrierje eddig?" 
A legsikertelenebb Svédországban is 64% sikeresnek gondolja magát!!!

A cikk az infografika alatt folytatódik.

Összesítve pedig a nők 77%-a mondja sikeresnek magát a karrierben a megkérdezett több ezer nőből.

A válaszadók 74% úgy érzi, hogy a karrier és a gyerek működik együtt. 

57% hamisnak véli azt az állítást, hogy le kell lassítaniuk a karrierjüket, amint megérkezik a gyerek a családba.

LinkedIn Képzés logóSzeretne többet megtudni a Linkedinről magyarul, hatékonyabban használni a Linkedint, Céges oldalat építeni, vagy megtudni a cége hogyan kommunikálhat jobban a Linekdin révén?

Keresse meg a Linkedin-Képzést +36 70 932 8054

In English you can find us on DrLinkedin.com

A bejegyzés trackback címe:

https://linkedin-kepzes.blog.hu/api/trackback/id/tr535116372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Attila Cerveza 2013.09.27. 23:36:23

És mennyien voltak az igazi nők?Akik még mindig egészséges értékrend és a természetes nemi szerepek szerint élnek és a gyermekeiknek is ezzel a jó példával biztosítják az egészséges lelki fejlődést?
süti beállítások módosítása